Το ότι ο Πετρής πεθαίνει στον Σασμό, το ξέρουμε ήδη. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι τους λόγους για τους οποίους βλέπουμε αυτή την εξέλιξη στην αγαπημένη σειρά.

Ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day εξήγησε τις επόμενες εξελίξεις της δραματικής σειράς, ενώ χαρακτήρισε τη σχέση με τον κόσμο ως…. ερωτική!

«Πλέον έχουμε ερωτική σχέση με τον κόσμο. Μας απειλούν, μας φωνάζουν, μας μαλώνουν. Για πρώτη φορά βλέπουμε τις σειρές με άλλο μάτι. Υπάρχουν δεκάδες ομάδες που γράφουν σχόλια μεταξύ τους, τα break είναι για να γράφουν περισσότερα. Προσπαθούμε να πούμε μια ιστορία που να αρέσει στον κόσμο. Λαμβάνετε υπόψιν στο σύνολό η αίσθηση που αφήνει, αλλά αν κάναμε αυτά που ήθελε ο κόσμος, δεν θα το έβλεπε κανείς. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε φέτος end. Δεν χρειάζεται να ξεχειλώσουν οι ιστορίες, έρχονται νέοι ήρωες» , σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του, ενώ αμέσως μετά είπε πως θα δούμε τον Πέτρο να ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του με τον σκύλο. «Δεν θα σκοτώναμε ένα σκυλί στη σειρά, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια ένταση».

Ο ηθοποιός που εισβάλλει στον Σασμό- Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

Αναφορικά με τη σχέση Μαθιού – Βασιλικής στη σειρά, ο Κώστας Κωστόπουλος είπε: «Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις να έρθουν συγγενείς της Βασιλικής και να δημιουργήσουν προβλήματα στο ζευγάρι. Το “και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος” τους ταιριάζει. Για να υπάρξει σασμός πρέπει να υπάρχει και θάνατος».

Τέλος, μιλώντας για τον θάνατο του Πετρή, ο οποίος είναι απ’ τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, σχολίασε πως απ’ την αρχή ήξεραν πως για να υπάρχει Σασμός, θα πρέπει να υπάρχει πόνος και θάνατος. Μέσα απ’ αυτό τον θάνατο, θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι η αυτοδικία είναι κατακριτέα, και για να αποτυπωθεί αυτό έπρεπε να να πεθάνει ένα αγαπητό πρόσωπο, χωρίς να φταίει.

Από την αρχή στον σχεδιασμό μας και σε συνεργασία με το κανάλι, αυτό θέλαμε να κάνουμε στον Σασμό. Ότι για να υπάρχει Σασμός, πρέπει να υπάρχει και πόνος και θάνατος. Και αυτό είναι που πρέπει να καυτηριάσουμε. Και πραγματικά συγκινούμαι πάρα πολύ που όσοι τηλεθεατές μας έχουν τόσο μεγάλη ένταση για το αν ένας ήρωας φύγει από την ιστορία. Και θα ήθελα να το παρομοιάσω με το πώς ένα αγαπημένο πρόσωπο φεύγει από τη ζωή χωρίς να φταίει, τηρώντας μια παράδοση της ηθικής τάξης πραγμάτων. Της βεντέτας, χωρίς λόγο. Δηλαδή πραγματικά θέλαμε σαν δημιουργοί να υπάρχει αυτός ο συσχετισμός. Ότι ένας ήρωας που θέλουμε να είναι αγαπητός θα φύγει από τη ζωή. Ότι η αυτοδικία για τον οποιονδήποτε λόγο είναι κατακριτέα και πρέπει να το δείξουμε

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :