Ο Cristiano Ronaldo επέστρεψε sστα γήπεδα με την  Manchester United το Σάββατο 23/04 έπειτα από το τραγικό γεγονός του θανάτου του νεογέννητου γιου του. Ο ποδοσφαιριστής είχε χάσει τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του καθώς θρηνούσε για την απώλειά του. Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση ο Ronaldo αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στο ματς στον γιο του που δεν κατόρθωσε να μείνει στην ζωή.

Η οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε ο Ronaldo μετά την απώλεια του νεογέννητου

Ο Ronaldo αφιέρωσε το 100ο γκολ του στην Premier League στο γιο του που έφυγε από την ζωή

Τη Δευτέρα, 18 Απριλίου, ο Ronaldo και η σύντροφός του Georgina Rodriguez ανακοίνωσαν ότι ο νεογέννητος γιος τους δεν τα κατάφερε ενώ η δίδυμη αδερφή του αγοριού επέζησε. Όταν ο Ronaldo σημείωσε το 100ο γκολ του στην Premier League το Σάββατο 23/04, έδειξε με το δάχτυλό του τον ουρανό και σήκωσε το βλέμμα για να τιμήσει τον γιο του.

Οι οπαδοί στο Emirates Stadium τίμησαν επίσης τον γιο του Ronaldo στο έβδομο λεπτό του αγώνα, εκπροσωπώντας τον αριθμό της φανέλας του Πορτογάλου σταρ, όρθιοι και χειροκροτώντας ενώ συνεχιζόταν το παιχνίδι. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έκαναν το ίδιο την Τρίτη κατά τη διάρκεια του αγώνα που ο Ronaldo έχασε για να δείξουν την υποστήριξή τους μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News