Ο ράφτης πίσω από τις πολυσυζητημένες αλλαγές που έγιναν στα φορέματα των παράνυμφων της Meghan Markle μίλησε εν μέσω της κυκλοφορίας του Spare και αποκάλυψε επιτέλους τι έχει συμβεί πίσω απ’ αυτόν τον τσακωμό!

Ο Ajay Mirpuri, τον οποίο κατονομάζει ο πρίγκιπας Harry στα νέα του απομνημονεύματα, μοιράστηκε για πρώτη φορά όλα όσα γνωρίζει για τον πολυσυζητημένο τσακωμό Meghan και Kate σε μια συνέντευξή του στην Daily Mail που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 10/01.

Ο Mirpuri διευκρίνισε ότι ενώ δεν βρέθηκε μπροστά σε καμία διαφωνία μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan ενόψει του γάμου του Μαΐου 2018, αυτός και η ομάδα του δούλεψαν σκληρά πριν από το γάμο για να διορθώσουν και τα έξι φορέματα για τις νεαρές παράνυμφους, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Charlotte.

Kate & Meghan – Φορέματα για τα παρανυφάκια: Ο viral τσακωμός

«Αν συνέβη κάτι στο παρασκήνιο, δε συνέβη μπροστά μου. Αλλά ναι, οι γάμοι είναι αγχωτικοί και ειδικά ένας γάμος αυτού του υψηλού επιπέδου, απλά έτσι είναι και πρέπει να το σεβαστείς», δήλωσε ο ράφτης στη Daily Mail. «Ήταν αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα όπως ο καθένας σε έναν γάμο, με προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα ήταν αναστατωμένος αν τα φορέματα δεν ταιριάζουν στο σωματότυπο των παιδιών».

Δεν πέρασε μόνο η Meghan δύσκολα: Ο δρόμος της Kate προς τη βασιλική οικογένεια ήταν στρωμένος με αγκάθια

«Τους καταλαβαίνω όλους, γιατί από τη μία δε θέλεις τα παιδιά σου να βγουν στη δημοσιότητα με ένα κακό φόρεμα και από την άλλη είσαι πιεσμένη με τις τελευταίες πινελιές του γάμου και αυτό ήταν όλο», υποστηρίζει ο Mirpuri. «Και τα έξι φορέματα των παράνυμφων έπρεπε να διορθωθούν, και το κάναμε», είπε, προσθέτοντας ότι είναι περήφανος που η μικρή του επιχείριση ήταν σε θέση να εξυπηρετήσει τη βασιλική οικογένεια.

Ο Mirpuri, ο οποίος διευθύνει τα εργαστήρια ραπτικής Mirpui Bespoke στο Λονδίνο και την Ελβετία, δήλωσε στην Daily Mail ότι αυτός και η ομάδα του συμφώνησαν «αμέσως ότι και τα έξι φορέματα των παράνυμφων έπρεπε να διορθωθούν, καθώς δεν ταίριαζαν».

«Έπρεπε να δουλέψουμε με νύχια και με δόντια για τέσσερις ημέρες, τέσσερις από εμάς δουλεύαμε μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, τρεις συνεχόμενες νύχτες, για να φτιάξουμε τα φορέματα όπως πρέπει», είπε. «Φύγαμε από το κάστρο του Windsor στις 10 το βράδυ πριν από το γάμο. Παραπονέθηκε κανείς τη μεγάλη μέρα για τα φορέματα των παρανυφών και για το πώς έδειχναν; Η απάντηση είναι όχι», πρόσθεσε.

Kate & Meghan – Φορέματα για τα παρανυφάκια: Τι αποκαλύπτει ο πρίγκιπας Harry;

Στο Spare, ο πρίγκιπας Harry γράφει ότι η κουνιάδα του Kate έστειλε μήνυμα στη Meghan τέσσερις μέρες πριν τον γάμο, λέγοντας: «Το φόρεμα της Charlotte είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι».

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της Meghan Markle και της Kate Middletton;

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Meghan είπε στην Kate ότι πρέπει να δει τον ράφτη μέχρι τις 8 στο παλάτι του Kensington, ωστόσο η Kate επέμεινε ότι «τα φορέματα έπρεπε να γίνουν ξανά από την αρχή».

Έπειτα, η Meghan είπε στην Kate ότι βρισκόταν υπό πίεση λόγω του πατέρα της Tomas Markle και τον γάμο, τον οποίο η Kate είπε ότι καταλάβαινε.

Ποια θα ήταν η γνώμη της Πριγκίπισσας Diana για την Meghan Markle και την Kate Middleton;

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Εάν το φόρεμα δεν είναι σωστό, παρακαλώ πάρε τη Charlotte και πήγαινέ την να δει τον Ajay. Περίμενε όλη μέρα», έγραψε η Meghan, ενώ η Kate της απάντησε: «Ωραία».

«Λίγο αργότερα, έφτασα σπίτι και βρήκα τη Meghan στο πάτωμα να κλαίει», γράφει ο Harry στο Spare. «Τρόμαξα που την είδα τόσο αναστατωμένη».

Ο Harry γράφει ότι η Kate ήρθε την επόμενη μέρα με λουλούδια και μια κάρτα για να ζητήσει συγγνώμη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News