Σε μια συνέντευξη με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Today», Hoda Kotb στην Ολλανδία, σχετικά με τους Αγώνες Invictus, ο Δούκας του Sussex μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του και για το πώς θέλει να κάνει τον κόσμο ένα «καλύτερο μέρος για τα παιδιά του».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι νιώθει την καθοδήγηση της μητέρας του «περισσότερο από ποτέ».

Ερωτηθείς αν του έλειψε η οικογένειά του στο Παλάτι, είπε «ναι», προσθέτοντας «ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, για τους περισσότερους ανθρώπους, όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Σωστά;».

Όταν η Meghan μιλάει για τον Harry εκείνος λιώνει από έρωτα! – Το παθιασμένο φιλί και η συγκινητική ομιλία

Συνέντευξη πρίγκιπα Harry: Όσα αποκάλυψε για την οικογένειά του

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν του έλειψε ο αδερφός και ο πατέρας του, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Κάρολος, σταμάτησε να απαντά ευθέως, λέγοντας ότι ήταν επικεντρωμένος στην διοργάνωση των Αγώνων Invictus.

«Κοίτα, αυτή τη στιγμή, είμαι επικεντρωμένος σε αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτές τις οικογένειες και δίνω ό,τι μπορώ, το 120%, για να βεβαιωθώ ότι θα έχουν μία εμπειρία ζωής», είπε.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι το μεγαλύτερο μέρος των ημερών του περιστρέφεται «γύρω από τα παιδιά του όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό».

Ο 37χρονος πρίγκιπας πρόσθεσε: «Όλη αυτή η τηλεργασία δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Σίγουρα όταν τα παιδιά σου κι εσύ βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, είναι πραγματικά δύσκολο να διαχωρίσεις τη δουλειά από αυτά. Ο Archie το απολαμβάνει να διακόπτει τις κλήσεις μου στο Zoom».

Επιπλέον, ο Harry τόνισε πως σε αυτή την περίοδο της ζωής του είναι πιο ήρεμος από ποτέ. Μάλιστα διευκρίνισε ότι: «Αυτό που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια είναι – σίγουρα για τον εαυτό μου – ότι βρίσκω θεραπεία στο να βοηθάω τους άλλους. Και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει πραγματικά να επικεντρωθούμε σαν άνθρωποι».

Μιλώντας για την μητέρα του, ο Harry αποκάλυψε πως ο Archie ρωτάει για την γιαγιά Diana, αλλά προφανώς και δεν του έχουν αποκαλύψει ακόμα όλα όσα έχουν συμβεί. Επίσης, τόνισε ότι: «Αισθάνομαι την παρουσία της σχεδόν σε όλα όσα κάνω τώρα. Αλλά σίγουρα περισσότερο από ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια».

Τέλος, ο πρίγκιπας Harry μιλώντας για τα παιδιά του είπε: «Υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία είμαι χαρούμενος στον έξω κόσμο, αλλά υπάρχουν επίσης τόσα πολλά για τα οποία ανησυχώ. Προσπαθώ, όμως, να κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά μου. Διαφορετικά, ποιο είναι το νόημα να φέρνεις παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, σωστά; Είναι μια ευθύνη που είμαι πατέρας τους».

Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει ότι θέλει να «προστατέψει» τη Βασίλισσα – Η προσπάθεια του να ενταχθεί ξανά στο Παλάτι

Ο Δούκας του Sussex επισκέφτηκε μαζί με την Meghan Markle την γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, λίγο πριν τους Αγώνες Invictus, την περασμένη εβδομάδα. Ο Harry τόνισε πως η Βασίλισσα ήταν «σε εξαιρετική φόρμα» και ήθελε να βεβαιωθεί ότι είναι «προστατευμένη» και ότι έχει τους «σωστούς ανθρώπους γύρω της».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News