Η Μόλυ, ο πολυαγαπημένος σκύλος του Γιώργου Μαυρίδη, “έφυγε” σε ηλικία 15 ετών. Ο παρουσιαστής και tattoo artist ήταν αχώριστος με την Μόλυ και ήταν μαζί της μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι η Μόλυ “έφυγε”, με μια ανάρτησή του στο Instagram, μέσω της οποίας προσπάθησε να την χαιρέτησε, αλλά όπως έγραψε, «δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ». Ο Γιώργος Μαυρίδης ανέβασε μια φωτογραφία της σκυλίτσας του, την οποία συνόδευσε μ’ ένα συγκινητικό κείμενο, στο οποίο μίλησε ειλικρινά και είπε ότι δεν μπορεί να βρει τι λόγια να γράψει.

Έγραψε ότι κάνει αυτή την ανάρτηση για να γνωστοποιήσει ότι η Μόλυ έφυγε και να το πει σ’ όσους την γνώριζαν και την αγαπούσαν.

«Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης και ευχήθηκε καλό ταξίδι στην Πριτζηπέσσα του.

Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών.
Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου.
Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ.
Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν.
Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω. Καλό ταξίδι Πριτζηπέσσα μου!

Όταν είχε πάει στο Nomads κι είχε κάνει αρκετό καιρό να δει τη Μόλυ, ο Γιώργος Μαυρίδης φανερά συγκινημένος, είχε μιλήσει για την σκυλίτσα του και το πόσο σημαντική ήταν για εκείνον:

Με την Μόλυ έχω περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια μαζί της πολύ δύσκολα, με πολλά ταξίδια, έφαγα πολλά στερητικά από το σκυλάκι μου γιατί έλειπα. Γύρισα και της έδωσα μια υπόσχεση ότι δεν θα ξαναφύγω, την οποία δεν την τήρησα. Όταν γυρίσω θα της εξηγήσω τι έχει γίνει, ελπίζω να με συγχωρέσει. Την Μόλυ την έχω πιο ψηλά από πάρα πολλούς ανθρώπους και ίσως θα ήταν ένα από τα μοναδικά πράγματα που δεν θα άλλαζα με τίποτα στη γη. Ο σκύλος είναι ο καλύτερος ακροατής, σε νιώθει πραγματικά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News