Γενέθλια έχει ο γιος της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά, Απόλλωνας, και η ευτυχισμένη μητέρα θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από γλυκιά ανάρτηση!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν μια πολυμελή, ευτυχισμένη οικογένεια και είναι πολύ περήφανοι για τα παιδιά τους.

Έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, τα οποία είναι η προτεραιότητά τους πάντα, ενώ φροντίζουν να περνούν όλοι μαζί πολύ χρόνο, κάτι το οποίο μοιράζονται και στα social media.

Σήμερα, 21 Απριλίου, έχει γενέθλια ο Απόλλωνας, ο οποίος γίνεται 5 ετών.

Η μητέρα αποφάσισε να ευχηθεί και δημόσια στον γιο της, ανεβάζοντας 3 πολύ γλυκές του φωτογραφίες, στις οποίες ο μικρός ποζάρει ενώ είναι στην παραλία.

Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση, η χαρούμενη μαμά χαρακτήρισε τον γιο της ως τον πιο cool τυπάκο, λέγοντας πως γίνεται αστείος για να ξεφύγει όταν κάνει ζημιές, ενώ δήλωσε πως του αρέσει το καλό φαγητό και τα αδέρφια του του έχουν μεγάλη αδυναμία!

Ο γιος της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά έχει γενέθλια- Η ανάρτηση της μητέρας του

Πέντε χρόνια πριν μπήκε στην ζωή μας ο πιο cool τυπάκος! Ξέρει τι θέλει. Γίνεται αστείος για να ξεφύγει όταν κάνει ζημιές. Του αρέσει να μας κάνει να γελάμε. Είναι ταύρος και του αρέσει το φαγητό. Το καλό φαγητό. Όλα τα αδέλφια του,του έχουν αδυναμία. Ο Απόλλωνας μας. Χρόνια πολλά υπέροχο πλάσμα!

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζει τον Σάκη Ρουβά με τον Απόλλωνα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News