Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε ο γιος του για την ανάρτηση που έκανε στο Twitter. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε ακόμα και για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει ο Στέφανος και την εφηβική ζωή που δεν βίωσε όπως τα παιδιά της ηλικίας του.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter την Πέμπτη τη φράση “Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα» και τράβηξε την προσοχή του κοινού του και όχι μόνο αφού δέχτηκε χιλιάδες σχόλια και σχολιάστηκε αρκετά.

Όσα είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το συμβάν και πιο συγκεκριμένα στον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο, όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο, επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Γιατί να υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods;
Ο Στέφανος ορμώμενος από το γεγονός πως είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια καταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους.
Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του.
Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει κάνει τεράστια πράγματα για το “Μαζί για το παιδί” ή σε άλλους οργανισμούς. Δεν το ανακοινώνει

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News