Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με το ποιος θα είναι ο πατέρας του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο επιτέλους μαθαίνουμε το πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνισή του.

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι “τρέχουν” συνεχώς και νέα πρόσωπα προστίθενται στη σειρά. Ναταλία Τσαλίκη και Βασίλης Μπισμπίκης είναι μόνο μερικά από αυτά τα πρόσωπα που έχουν μπει στη δραματική σειρά και έχουν φέρει και θα φέρουν ανατροπές. Τώρα, όμως, μόλις μάθαμε πως “εισβάλλει” ο πατέρας του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της εφημερίδας “On time” και της Σίσσυς Μενεγάτου, πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Χάρης Σώζος, ο οποίος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση με σκοπό να αναστατώσει το Διαφάνι.

Πάμε 6 χρόνια μετά στο Διαφάνι! Πώς έχει αλλάξει η ζωή των πρωταγωνιστών;

Σε αυτόν τον μεγαλοτραπεζίτη θα καταφύγει ο Κωνσταντής προκειμένου να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βίος των Σεβαστών.

Τι θα συμβεί, όμως, και πώς ο Σωκράτης Θέμελης θα φέρει τα πάνω – κάτω στη σειρά;

Μια εντυπωσιακή κοπέλα, η Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία είναι κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, θα πάρει τα μυαλά του Κωνσταντή, ο οποίος θα ζητήσει τη Δόμνα σε γάμο από τον πατέρα της και θα κανονίσουν τους αρραβώνες τους. Όμως, ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα. Το μυστικό αυτό το γνωρίζει μόνο η Ανέτ, καθώς σημάδεψε όλη τη ζωή της! Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι.

Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική. Ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στον γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι και να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό. Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη και πώς θα αντιδράσει ο Δούκας όταν μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του; Αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News