Είναι απ’ τους ανθρώπους, που ενώ βρίσκεται μέσα στη showbiz, μας απασχολεί μόνο με τη δουλειά του. Σπάνια θα μιλήσει για την προσωπική του ζωή κι όταν θα το κάνει, αυτά που θα πει θα είναι τόσο προσεγμένα και όμορφα! Τα παιδιά του Παντελή Τουτουντζή είναι πολύ τυχερά, καθώς μεγαλώνουν με πολλή αγάπη!

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο makeup artist αναφέρθηκε στην απόφασή του να κάνει οικογένεια με τον επί 15 χρόνια σύντροφό του, ενώ εξομολογήθηκε πως αυτή ήταν μια ανάγκη που είχαν απ’ τον τρίτο, τέταρτο χρόνο της σχέσης τους.

Το δουλέψαμε πάρα πολύ. Είμαστε 15 χρόνια με τον σύντροφο μου. Ήταν ανάγκη μας από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό, γιατί παιδί κάνεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να δώσεις αγάπη. Ούτε να αποδείξεις τίποτα, ούτε να κάνεις τίποτα άλλο. Και δεν το υποψιάζεται πόση αγάπη, με το που γεννιέται το παιδί λες, «υπάρχει τόσος χώρος στην καρδιά μου ακόμα, που δε θα τον έκανα τίποτα;», είναι μαγικό

Παράλληλα, μίλησε για το ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απ’ τον περίγυρό τους, ενώ σχολίασε ότι είναι λίγο άβολο όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι τους προσεγγίζουν λόγω του ότι “είναι μοντέρνο”.

Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αυτό που λίγο έχει άλλαξει και μπορεί να είναι και άβολο μερικές φορές, είναι ότι μερικοί άνθρωποι μας πλησιάζουν πιο πολύ για το θεωρούν λίγο μοντέρνο. Που αυτό είναι το ίδιο άκυρο, με το να σου γυρνούν την πλάτη 

Όσον αφορά το πώς χειρίστηκε ο ίδιος και ο σύντροφός του το μεγάλωμα των παιδιών, τόνισε πως δεν είπαν ποτέ κανένα ψέμα στα παιδιά τους και αναφέρθηκε στο ότι τους είπαν ξεκάθαρα ότι υπάρχουν οικογένειες με 2 μαμάδες ή με 2 μπαμπάδες.

Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγαλώσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε

Μάλιστα, στη συνέχεια περιέγραψε ένα γλυκό σκηνικό που έγινε με τον γιο του: «Φαντάσου, προχθές ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε “ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου”. Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. “Μπαμάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω”. Είναι αγάπη.».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News