Ο λόγος της J.Lo ήταν διαφορετικός, απρόσμενος και φυσικά έγινε viral. Τιμήθηκε με το The Generation Award στα φετινά MTV Movie & TV Awards 2022 κι όσα έιπε άγγιξαν τον κόσμο.

Το trailer του «Halftime» μόλις κυκλοφόρησε! – Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της JLo που έρχεται στο Netflix

Ανεβαίνοντας στη σκηνή του Barker Hangar του Λος Άντζελες, η star είπε ξεκινώντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που μου ράγισαν την καρδιά».

Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους ήταν αληθινοί απέναντί της αλλά κι όσους της είπαν ψέματα, λέγοντας ουσιαστικά ότι πήρε μαθήματα:

Αυτούς που ήταν αληθινοί και αυτούς που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω για την αληθινή αγάπη και για τον τρόπο που είπα ψέματα στον εαυτό μου, γιατί έτσι κατάλαβα ότι έπρεπε να μεγαλώσω

Η J. Lo θέλησε να ευχαριστήσει «την απογοήτευση και την αποτυχία που με δίδαξαν να είμαι δυνατή» και τα παιδιά της, τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme, «που με δίδαξαν να αγαπώ». Η Lopez δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της και το πλήθος την χειροκροτούσε. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου είπαν κατάμουτρα -ή, όταν δεν ήμουν στο δωμάτιο- ότι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Πραγματικά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς εσάς. Και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τους φανς που είδαν τις ταινίες. Εσείς είστε ο λόγος που είμαι εδώ και που ήμουν εδώ, και σας αγαπώ!

Ο λόγος της J.Lo:

«Ξαφνικά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Νόμιζα ότι έχασα το μυαλό μου»: Η Jennifer Lopez εξηγεί πώς μία κρίση πανικού άλλαξε τη ζωή της

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News