Αν κάποιος πει ότι δεν την έχει συνδυασμένη στο μυαλό του με τα Χριστούγεννα θα είναι ψέματα. Κι όμως η Mariah Carey που κάθε Χριστούγεννα την ακούμε να μας τραγουδά “All I Want For Christmas Is You”https://ipop.gr/tips/playlist-pou-tha-feri-ta-christougenna-sto-spiti-sou-ligo-noritera/ έχει μια γλυκόπικρη ιστορία πίσω απ’ την λατρεία της γι’ αυτή την περίοδο του χρόνου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Elle και παραδέχθηκε ότι ως παιδί δεν έζησε ποτέ Χριστούγεννα γι’ αυτό και ως ενήλικη προσπαθεί να αναπληρώσει αυτό το συναίσθημα.

Μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι η αγάπη της για τα Χριστούγεννα προέρχεται απ’ τη μεγάλη λαχτάρα που είχε ως παιδί να περάσει τέλεια με την οικογένειά της, όμως, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν συνέβαινε τελικά ποτέ.

Πιστεύω ότι είναι απλά η λαχτάρα που είχα ως παιδί, που ήθελα πάντα τα πράγματα να είναι τέλεια στις διακοπές των Χριστουγέννων και ποτέ δεν ήταν. Κάποιος χαλούσε πάντα τη στιγμή, πάντα αυτά τα δυσλειτουργικά μέλη της οικογένειας που ερχόντουσαν και τα διέλυαν όλα. Έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δεν θα επιτρέψω να μου συμβαίνει αυτό πια

Όπως αποκάλυψε, τα ονειρεμένα Χριστούγεννα τελικά ήρθαν μετά το 1997 και τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Tommy Mottola. Μαζί με τα παιδιά της που απέκτησε με τον Nick Cannon, ζει κάθε χρονιά παραμυθένιες γιορτές.

Πηγαίνω σε ένα χιονισμένο μέρος. Έχει ελάφια. Δεν το φαντάζομαι αυτό. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται και αράζει με τα παιδιά. Και ακόμα και να μην είχα παιδιά, θα το έκανα αυτό

Θυμίζουμε ότι στο βιβλίο της The Meaning of Mariah Carey, η ίδια είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αναφερόμενη στις στιγμές ενδοοικογενειακής βίας που έζησε ως παιδί και την οδήγησαν στο να κόψει κάθε δεσμό με την οικογένειά της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News