Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε μπαμπάς! Ο αγαπημένος κριτής του Master Chef μαζί με την σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλόπουλο, υποδέχθηκαν το πρώτο τους μωράκι!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμούν να κρατούν ένα low profile ακόμα και στα social media. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» οι δυο τους έγιναν γονείς κι έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Παιδί: Ήρθε στον κόσμο το αγοράκι του ζευγαριού

Να υπενθυμίσουμε ότι το φύλο του μωρού το είχε αποκαλύψει κάποιους μήνες πριν ο Πάνος Ιωαννίδης. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Απ’ όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς».

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκαλύπτει πώς έγινε η πρώτη γνωριμία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Λεωνίδας Κουτσόπουλος παιδί
NDP

Η σχέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετράει δύο χρόνια και από τον περασμένο Νοέμβριο ξεκίνησαν να συγκατοικούν. Όπως έχουν αναφέρει και οι δύο, η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από τα social media και συγκριμένα μέσα από το Instagram. Τώρα ήρθε στην ζωή ο καρπός του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδάκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Εμείς από την σειρά μας θα τους ευχηθούμε να τους ζήσει και να το καμαρώσουν όπως επιθυμεί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News