Ο Κώστας Σπυρόπουλος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Μετά τις εξομολογήσεις ηθοποιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη – με την αρχή να γίνεται απ’ τη Ζέτα Δούκα-, Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά κατηγορούν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, οι τρεις ηθοποιοί κατήγγειλαν δημόσια ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης απ’ τον Κώστα Σπυρόπουλο, ενώ εξέδωσαν επίσημη κοινή ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου τους, Εύας Γιασματζή.

Οι τρεις τους ανέβασαν την ίδια ανάρτηση τους λογαριασμούς τους στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο».

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου απαντάει με θάρρος στο «γιατί τώρα»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση: Η ανακοίνωση

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία, την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν».

Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος στο πλευρό των ηθοποιών

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, απευθυνόμενος στην Αγγελική Λάμπρη, εξέφρασε την αγάπη του προς το πρόσωπό της, ενώ αποκάλυψε ότι είχε πάει σπίτι του κλαίγοντας 22 χρόνια πριν, αμέσως μετά την τραυματική εμπειρία που είχε: «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτό»!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απ’ την πλευρά του έγραψε τα εξής: «Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες, όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται. Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News