Ήταν ο φωτογράφος που κλήθηκε να κάνει τη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM, η οποία ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων. Μετά τα αρνητικά σχόλια, αποφάσισε να πάρει θέση. Ο Κοσμάς Κουμιανός, σε μια μακροσκελή του ανάρτηση, εξηγεί πως για εκείνον το γυμνό σώμα είναι η αλήθεια του καθενός.

Παράλληλα, ο φωτογράφος λέει πως δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα από το γυμνό σώμα γιατί αυτό είναι ένα δώρο που μας δίνεται στη γέννησή μας και μας ακολουθεί σε όλη μας τη ζωή. Γι’ αυτό, όπως σημειώνει, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για το σώμα μας, δεν πρέπει να κρίνουμε αυστηρά αυτή τη “μόνιμη κατοικία” μας, αλλά να τη βοηθάμε να εξελιχθεί μαζί μας.

Μέσα σε αυτές τις «μόνιμες κατοικίες μας», τα σώματά μας, αντιλαμβανόμαστε, αισθανόμαστε, ερωτευόμαστε, εκνευριζόμαστε, φλερτάρουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, ΖΟΥΜΕ.

Διάβασε όσα έγραψε ο Κοσμάς Κουμιανός για το GNTM:

«GNTM και γυμνό σώμα. Φέτος είχα την χαρά αλλά και την τιμή να συμμετάσχω στο ελληνικό #GNTM για ακόμη μια χρονιά. Η χαρά και η τιμή αναφέρονται στους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και στον θεσμό αυτό καθεαυτό για πολλούς λόγους, καθώς κάθε χρονιά η ζωή μας έχει προκλήσεις που είτε παρουσιάζονται μπροστά μας, είτε τις παρουσιάζουμε εμείς. Δεν υπάρχει ωραιότερο «θέμα» στη ζωή από το ανθρώπινο σώμα. Είναι αυτό το δώρο που μας δίνεται κατά τη γέννησή μας και που μας ακολουθεί σε ολόκληρη τη ζωή μας. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε ή να αισθανόμαστε άσχημα ή άβολα και αυτό δεν αφορά μόνο τα μοντέλα – μας αφορά όλους.

Μέσα σε αυτές τις «μόνιμες κατοικίες μας», τα σώματά μας, αντιλαμβανόμαστε, αισθανόμαστε, ερωτευόμαστε, εκνευριζόμαστε, φλερτάρουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, ΖΟΥΜΕ. Οφείλουμε να προσέχουμε λοιπόν αυτά «τα σπίτια», να μην τα κρίνουμε αυστηρά, να μην τα μαστιγώνουμε, να μην τα μαλώνουμε, αλλά να τα βοηθάμε να εξελιχθούν παράλληλα με εμάς. Το γυμνό για εμένα συμβολίζει την αλήθεια. Το γυμνό σώμα αντιστοίχως συμβολίζει έναν λευκό καμβά, ένα άγραφο βιβλίο πάνω στο οποίο μπορούμε να ζωγραφίσουμε και να γράψουμε ό,τι θέλουμε και αυτό περιέχει μέρος της αλήθειας μας. Το γυμνό συμβολίζει την προσωπική αλήθεια του καθενός, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό είδα σε αυτούς τους ανθρώπους που φωτογράφισα και αυτό μου έδειξαν. Εις άλλα με υγεία. @vickykaya_ @genevievevv @yiorgoskaravas_official».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News