Η τελική φάση του bootcamp του MasterChef 6 είναι σε εξέλιξη. Οι τρεις κριτές αναζητούν τους καλύτερους ώστε να σχηματιστεί η τελική λίστα μ’ όσους μπαίνουν στο σπίτι.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, όσοι είχαν περάσει με 3 “ναι” απ’ τις οντισιόν, βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για να δοκιμαστούν, ενώ στην πρώτη φάση, παρακολουθούσαν απλά απ’ τον εξώστη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκαθάρισε ότι η μάχη θα είναι δύσκολη διότι μόνο ένας από κάθε δυάδα θα μπει στο σπίτι.

Σε κάθε μαγειρική μονομαχία πλέον, ο ένας μπαίνει στο σπίτι. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά ποιον θα επιλέξετε ως αντίπαλο και να εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα που είχατε τόσες μέρες να παρακολουθείτε από τον εξώστη.Για εσάς ανεξάρτητα ποιος θα επιλέξει να μονομαχήσει μαγειρικά μαζί σας, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Μιλάμε για την είσοδο στο σπίτι του φετινού MasterChef

Ποιοι μπήκαν στο σπίτι απ’ αυτή τη φάση του bootcamp του MasterChef 6

Τα καλύτερα πιάτα απ’ τις μονομαχίες κέρδισαν την πολυπόθητη ποδιά και οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του MasterChef 6.

Ο Γιάννης και η Τατιάνα κοντραρίστηκαν, με τον Γιάννο να επικρατεί στο τέλος.

Η Φανή κατάφερε να νικήσει τον Θράσσο και θα την δούμε να διαγωνίζεται και στη συνέχεια.

Ο Μάριος και η Αναστασία μονομάχησαν, όμως, τελικά ο Μάριος κέρδισε στις λεπτομέρειες.

Ο Σταύρος κέρδισε τις εντυπώσεις σε σχέση με τον Κωνσταντίνο και θα τον δούμε στο σπίτι.

Ο Γρηγόρης επικράτησε του Νίκου και πέρασε στο σπίτι του MasterChef 6.

Ο τσακωμός μπροστά στους κριτές

Ο Δημήτρης και ο Βασίλης μονομάχησαν και τελικά κέρδισε ο Βασίλης. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης είπε ότι ο Δημήτρης τον θεωρούσε πιο αδύναμο και ότι αυτό ήταν που του έδωσε δύναμη. Τονίζεται ότι ο Δημήτρης είχε επιλέξει τον Βασίλη, λέγοντας ανοιχτά ότι τον θεωρεί πολύ δυνατό αντίπαλο και ότι δεν είναι για τα εύκολα, μιας και του αρέσει να δοκιμάζεται. Λίγο μετά, όμως, σε δηλώσεις του on camera ανέφερε ότι όλο αυτό που κάνει είναι ένα τέχνασμα, το οποίο ουσιαστικά είναι στρατηγική, για να τον αποδυναμώσει. «Εκεί δηλαδή που εκείνος νιώθει δυνατός και ότι δεν θα τον επιλέξουν εύκολα, πήγα εγώ για να τον αποδυναμώσω και να καταφέρω εύκολα να τον κερδίσω».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News