Ο John Legend έδωσε ένα live concert μέσω Instagram για την ημέρα των ερωτευμένων και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να το απολαύσεις ξανά και ξανά τόσο σήμερα όσο και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο σου στη ζεστασιά του σπιτιού σου!

Το live concert του John Legend

Ο John Legend θέλησε να μας φέρει μία ρομαντική ατμόσφαιρα μέσα από ένα live concert που έδωσε προς τιμήν της ημέρας των ερωτευμένων. Την εβδομάδα που μας πέρασε ο γνωστός τραγουδιστής είχε ανακοινώσει ότι θα εκτελέσει μία σειρά τραγουδιών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο γνωστός τραγουδιστής, είχε δώσει ακόμα μία συναυλία από το σπίτι του με αφορμή την εξάπλωσε του κορονοϊού. Φυσικά και τότε όπως και τώρα στο πλευρό του βρισκόταν η υπέροχη σύντροφός του Chrissy Teigen.

Σε άλλα νέα, ο τραγουδιστής είναι απροσδόκητα χαρούμενος καθώς ανακοινώθηκε ότι δύο από τα τραγούδια του εμφανίστηκαν στη λίστα των 15 τραγουδιών του Όσκαρ για την κατηγορία Best Original Song. Τα υποψήφια τραγούδια του περιλαμβάνουν το “Never Break” από το Giving Voice και το “Make It Work” από το Jingle Jangle: A Christmas Journey. Tο 2015 ο John Legend κέρδισε το Όσκαρ για την ίδια κατηγορία με το “Glory” από τη Selma.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News