Πριν από μερικά χρόνια, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε καρκίνο και σήμερα δεν αμελεί ποτέ να κάνει τακτική παρακολούθηση της υγείας του. Έτσι, ο Hugh Jackman έκανε βιοψία στη μύτη και μοιράστηκε τα νέα στο Instagram, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα.

Μέσα από ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, ο ηθοποιός αποκάλυψε όσα έζησε στην επίσκεψη που είχε στον δερματολόγο του.

Στο βίντεο φοράει προστατευτική μάσκα, ενώ σε κάποια φάση την κατεβάζει για να δείξει ότι έναν επίδεσμο στη μύτη.

Όπως αποκάλυψε, είδαν κάτι περίεργο, γι’ αυτό και του έκαναν βιοψία στη μύτη. Στη συνέχεια είπε πως πιθανότατα θα πάνε όλα καλά, αλλά θα κρατάει ενήμερο το κοινό του για την κατάσταση της υγείας του.

Είδαν κάτι παράξενο, οπότε έκανα βιοψία. Οπότε αν δείτε κάποια φωτογραφία μου με αυτό τον επίδεσμο, μην τρομάξετε. Ευχαριστώ για την ανησυχία σας. Θα σας ενημερώνω,αλλά πιθανότατα όλα είναι καλά

Οι γιατροί του αφαίρεσαν ένα λιπώδη ιστό από το η μύτη και έκαναν βιοψία προκειμένου να δουν αν υπήρχε ή όχι καρκίνος στο σημείο.

Ο ηθοποιός μέσα απ’ την ανάρτησή του ενθάρρυνε τους φανς του να προσέχουν: «Να θυμάστε τους δερματικούς ελέγχους σας και πάντα να φοράτε αντηλιακό. Μην νομίζετε ότι δεν θα συμβεί σε εσάς. Κάντε εξετάσεις, βάλτε αντηλιακό».

Μάλιστα, είπε πως ο ίδιος κάνει πολύ συχνά ελέγχους στο δέρμα του. Θυμίζουμε ότι το 2017 είχε μιλήσει για το ότι είχε κάνει αφαίρεση ενός καρκινώματος από το δέρμα του.

O Hugh Jackman έκανε βιοψία στη μύτη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News