Ο Harry Styles είναι πολλά περισσότερα από ένας απλός τραγουδιστής. Είναι ένας ολοκληρωμένος star και παράλληλα ένα fashion icon που απενοχοποίησε την αρσενική θηλυκότητα κι έγινε είδωλο για πολλούς ανθρώπους. Σε κάθε του συναυλία γίνεται χαμός και τώρα, στο τελευταίο του live έκανε μια κίνηση που φυσικά έχει γίνει viral! Η συμβουλή του Harry Styles προς μια fan του κάνει σήμερα τον γύρο του Διαδικτύου!

Ο star διέκοψε στη μέση τη συναυλία του στο Saint Paul της Minnesota προκειμένου να δώσει μια… dating συμβουλή σε μια φαν απ’ το κοινό του, η οποία ρώτησε εάν θα έπρεπε “να του στείλει”.

Ο Harry είδε την ερώτηση σ’ ένα χαρτί που είχε υψώσει η κοπέλα, σταμάτησε αμέσως να τραγουδάει και έδωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές προς όλους όσους αναρωτιούνται εάν πρέπει να επενδύσουν σε κάτι που δεν ξέρουν πώς θα πάει.

Αρχικά, ο Harry Styles ρώτησε εάν της συμπεριφέρεται καλά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε καν να αναρωτιόμαστε εάν πρέπει να στείλουμε», για να πει λίγο αργότερα: «Αν σου παίζει παιχνίδια, στα σκουπίδια, στα σκουπίδια, δεν είναι για σένα». 

Το κοινό τον καταχειροκρότησε και φυσικά όλοι παρατήρησαν ότι η συμβουλή μας θυμίζει πολύ το Notebook! Να πούμε σ’ αυτό το σημείο πως πρόκειται για την αγαπημένη ταινία του Styles!

Η συμβουλή του Harry Styles:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News