Ο γιος της Alicia Keys, Egypt Daoud, έχει πάρει σίγουρα από τη μαμά του! Την Τρίτη η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απλά επιβεβαίωσε ότι ο γιος της είναι ένας εν δυνάμει σταρ!

Ο γιος της Alicia Keys

Ο γιος της Alicia Keys είναι μόλις 10 χρονών και όμως το έμφυτο ταλέντο του δε κρύβεται! Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ένα video στο οποίο ο γιος της, Egypt Daoud, παίζει πιάνο και κάνει φωνητικά ενώ η μητέρα του τον συνοδεύει τραγουδώντας. Το ντουέτο που επέλεξαν να ερμηνεύσουν είναι το «Sweet Dreams (Are Made of This)» από τους Eurythmics.

Μία ματιά στο video είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι ο νεαρός γιος της διάσημης τραγουδίστριας έχει σίγουρα μοιάσει στη μαμά του! Η Alicia Keys, περήφανη για το γιο της, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

Ο Egypt στα πλήκτρα! Μου αρέσει να είμαι μέρος της εξάσκησης του και μου αρέσει να είμαι η τραγουδίστρια του! Δημιουργεί μαγεία

Η Alicia Keys έχει εμφανιστεί ξανά με το γιο της σε μία τελετή βραβείων. Ακόμα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει ακόμα ένα γιο στην ηλικία των 6 ετών, τον Genesis Ali, με τον σύζυγό της Swizz Beatz. Η ίδια έχει ανεβάσει και μία πολύ γλυκιά φωτογραφία και με τα δύο παιδιά της, στη λεζάντα της οποίας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Είμαι εδώ για όλα αυτά !!! Μια μέρα θα είναι τόσο μεγάλοι, που δεν θα μπορώ να τους κρατήσω και τους δύο ταυτόχρονα. Αλλά για τώρα, δεν θεωρώ ούτε ένα δευτερόλεπτο δεδομένο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News