Σε μια βαθιά και ειλικρινή εξομολόγηση προχώρησε η Ζέτα Δούκα το πρωί της Τρίτης 26/1 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για τη βία που είχε υποστεί απ’ τον Γιώργο Κιμούλη, όταν είχε συνεργαστεί μαζί του 2008 στο θέατρο. Αμέσως μετά την δήλωσή της καλλιτέχνες κι όχι μόνο, δήλωσαν δημόσια ότι στηρίζουν τη Ζέτα Δούκα.

Μάλιστα, την στήριξή τους εξέφρασαν τόσο ο Νίκος Ψαρράς όσο και η Δώρα Χρυσικού, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στον θίασο.

«Εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα…», ήταν το μήνυμα της Δώρας Χρυσικού, ενώ ο Νίκος Ψαρράς έγραψε στο Instagram του: «Περήφανος για την Ζέτα».

στηρίζουν τη Ζέτα Δούκα

Ο Γιώργος Κιμούλης στο πρώτο του σχόλιο γύρισε στην “επίθεση” κατηγορώντας τη Ζέτα Δούκα για ψέματα ενώ είπε πως θα κινηθεί νομικά.

«Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση», ήταν η δήλωσή του στα «Παραπολιτικά» και την Σάσα Σταμάτη.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε πει παλιότερα πως έτυχε να αποχωρήσει από παράσταση λόγω αντισυναδελφικής συμπεριφοράς, “φωτογραφίζοντας” τον Γιώργο Κιμούλη:

Μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω αντισυναδελφική συμπεριφορά σε μία παράσταση, όπου δεν ολοκλήρωσα τη σεζόν και έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή, αλλά δεν μπορούσα άλλο. Οπότε έγινε μια ωραιότατη αντικατάσταση. Ήμασταν μόνο δύο άτομα, δεν υπήρχε σωτηρία. Ήταν με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξανάκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο, ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να έχω σχέση

Οι χρήστες του Twitter στηρίζουν τη Ζέτα Δούκα

Την ίδια στιγμή, στο ελληνικό Twitter το όνομα της ηθοποιού βρίσκεται στο #1 των trends, με τους χρήστες να στηρίζουν με τις αναρτήσεις τους την Ζέτα Δούκα. Χιλιάδες αναρτήσεις με μηνύματα στήριξης, εκδήλωσης θαυμασμού και σεβασμού προς το πρόσωπό της κάνουν τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News