Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος το βράδυ της Πέμπτης, όπου μίλησε για την καριέρα του αλλά και την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός έχει πλέον αφήσει πίσω του τη ζωή στο Λος Άντζελες και έχει επιστρέψει για τα καλά στην Ελλάδα, αφού πρωταγωνιστεί και στη σειρά “Ήλιος” του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Καραμίχος εξέφρασε την χαρά του που έχει κοντά την οικογένειά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο γιος του και η μητέρα του ήρθαν για το Καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά τελικά έμειναν κι εκείνος νιώθει πολύ χαρούμενος που τον έχει κοντά του, αλλά βλέπει και τον γιο του ευτυχισμένο.

Ο γιος μου και η μητέρα του ήρθαν για ένα μήνα το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουν στην Αμερική. Χαίρομαι γιατί τους βλέπω να είναι ευτυχισμένοι, είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά σου να είναι καλά. Και η κόρη μου που είναι μακριά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπω τόσο ευτυχισμένη στη ζωή της. Ο γιος μου μεγάλη οικειότητα γιατί από τότε που γεννήθηκε και πριν γεννηθεί ερχόταν και περνούσε τουλάχιστον δυο μήνες στην Ελλάδα. Είναι πολύ ευτυχισμένος στο σχολείο, με το που είπαμε αν θα μείνεις δεν το συζήτησε καν, δεν ήθελε να γυρίσει πίσω, έχει κάνει πολύ καλούς φίλους, έχει ανθρώπους που αγαπά εδώ, έχει τέσσερις νονούς και οικογένεια, αισθάνεται οικειότητα εδώ. Γενικώς, περνάμε καλύτερα εδώ

Σχετικά με το εάν θα γυρνούσε στην Αμερική, ο ηθοποιός είπε πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν η βάση του να είναι στην Ελλάδα, ώστε να μεγαλώνει εδώ ο γιος του και να μπορεί να περνάει τα μεγαλύτερα διαστήματα εδώ και να μπορεί να εργάζεται αρκετά μέσω Λονδίνου, αλλά να περνάει ένα μικρό διάστημα στην Αμερική.

Όταν έκανε έναν απολογισμό της καριέρα του, παραδέχθηκε πως έχει κάνει αρκετές αποτυχίες και είπε πως κάποιες δουλειές του, αν τις έκανε ξανά, θα τις έκανε διαφορετικά.

Ακόμα και κορυφαίοι ηθοποιοί έχουν μέτριες ερμηνείες σε ταινίες, δεν μπορείς να προβλέψεις. Όμως μαθαίνεις πολύ περισσότερα πράγματα όταν χάνεις την ενέργειά σου, όταν αυτό που θα κάνεις δεν θα πετύχει η μαγιά, όπως θα κάνεις ένα φαγητό που δεν θα σου πετύχει, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε

Δες όσα είπε ο Γιώργος Καραμίχος στο The 2Night Show:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News