Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Greek Freak! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και η σύζυγός του έκανε την αποκάλυψε μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μεγαλώνει και ένα νέο μέλος θα προστεθεί σύντομα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια περιμένουν το δεύτερό τους παιδάκι σε λίγους μήνες και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η ανάρτηση μέσα από την οποία έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Η Μαράια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, μέσα από δύο φωτογραφίες στις οποίες κρατά τον πρώτο της γιο με τον Greek Freak και συνοδεύοντάς τες με ένα μακροσκελές κείμενο, μιλώντας για τον γιο της και τη σημασία της μητρότητας και ανακοινώνοντας φυσικά τον ερχομό ενός ακόμα μωρού στην οικογένεια.

«”Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου”. Ξέρω ότι αυτή η δήλωση είναι κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Το να γίνω μητέρα με βοήθησε να καταλάβω για πόσα πράγματα είμαι ικανή: σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ο γιος μου με βοήθησε να έχω υπομονή, επιμονή και πάθος του τελευταίους αυτούς 15 μήνες, από ότι θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μου άνοιξε τα μάτια στις πραγματικές μου δυνατότητες. Το έχω καταφέρει μετά από νύχτες χωρίς ύπνο, περιόδους που έβγαζε δόντια, αλλά και εκρήξεις θυμού στην  παιδική ηλικία και χάρη σε αυτά νιώθω ανίκητη.

Ω και ξέχασα να αναφέρω ότι το δεύτερο μωρό είναι στο δρόμο και εγώ έχω πάρει ακόμη περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου! Ο λόγος που αποφάσισα να το ανακοινώσω την Ημέρα της Μητέρας είναι πολύ σημαντικός και ιδιαίτερος για μένα! Πέρυσι αγωνιζόμουν, ένιωθα ανεπαρκής και ανίκανη να είμαι η μαμά του μικρού μου.

Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει ποτέ, αλλά το καθημερινό ξύπνημα με τον Λίαμ με έκανε να το ξεπεράσω!

Δούλεψα με τον εαυτό μου και υποσχέθηκα ότι θα γίνω καλύτερη για μένα και την οικογένειά μου! Πριν από ένα χρόνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου και σήμερα γιορτάζω την ΕΞΕΛΙΞΗ!

Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω τα μωρά μου! Λίαμ και δεύτερο μωράκι, σας ευχαριστώ που μου δώσατε σκοπό!»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News