Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Άντρας της Χρονιάς σύμφωνα με το GQ Magazine, το οποίο και φέτος, όπως κάνει κάθε χρόνο, κυκλοφορεί ένα επετειακό τεύχος με διαφορετικά εξώφυλλα.

Κάθε χρόνο βραβρεύονται κάποιοι άντρες για την βαθιά επιρροή που ασκούν. Φέτος, οι άνθρωποι που μοιράζονται αυτό τον τίτλο είναι εκείνοι που χαρακτηρίζονται από γενναιότητα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχώρισε και έχει ένα δικό του εξώφυλλο και εμείς θα πούμε ότι του αξίζει και με το παραπάνω! Η ιστορία του έχει χαρίσει έμπνευση σε μικρούς και μεγάλους, ενώ η αποφασιστικότητά του και οι επιδόσεις του τον έχουν φτάσει στην κορυφή.

Ένας ακόμα άνθρωπος που τιμάει το GQ είναι ο Lil Nas X, ο οποίος μέσα απ’ τη δουλειά του προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Τέλος, ο Tom Holland, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Spiderman είπε στο GQ τι σημαίνει να είναι o Spiderman.

Μέσα στο επετειακό τεύχος υπάρχουν κι άλλοι άντρες που διακρίθηκαν για τη γενναιότητά του,ς όπως οι Jimmy Chin, Layshia Clarendon, Mark Hoppus, Jason Isbell.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Άντρας της Χρονιάς με δικό του εξώφυλλο στο GQ Magazine

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας φωτογραφήθηκε από τον Arnaud Pyvka και το περιοδικό γράφει για εκείνον:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θέλει να γίνει το νέο πρόσωπο του NBA, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει αναπόφευκτο, τόσο λόγω της ιστορίας που κουβαλάει πίσω του και αποτελεί έμπνευση, αλλά και λόγω της αποφασιστικότητας που δείχνει στο γήπεδο, του μεγάλου ταλέντου του και των τρομερών επιδόσεών του στα φετινά playoffs του NBA

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News