Το επιβεβαίωσε ο ίδιος και εξήγησε τον λόγο που δεν έχει πάει κομμωτήριο εδώ και 25 χρόνια! Ο George Clooney κουρεύεται μόνος του και μας άφησε με ανοιχτό το στόμα, αφού ένας απ’ τα στοιχεία της γοητείας του είναι και τα γκρίζα του μαλλιά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο CBS Sunday Morning, ο ηθοποιός έκανε γνωστό πως δεν πηγαίνει πλέον στο κομμωτήριο και μάλιστα είπε πως είναι πολύ εύκολο το να κουρεύεται μόνος του.

Γιατί ο George Clooney κουρεύεται μόνος του;

Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πάει στο κομμωτήριο, αφού τα μαλλιά του έτσι όπως είναι δεν χωράνε πολλά λάθη! 

Κουρεύω τα μαλλιά μου εδώ και 25 χρόνια. Τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρο, οπότε είναι εύκολο να τα κουρέψω, δε μπορώ να κάνω πολλά λάθη

Ο ηθοποιός μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι για να κουρευτεί χρησιμοποιεί Flowbee, μία συσκευή κουρέματος που θυμίζει ηλεκτρική σκούπα και κυκλοφόρησε πρώτη φορά τη δεκαετία του ’80.

Το κούρεμά μου διαρκεί κυριολεκτικά δύο λεπτά

George Clooney κουρεύεται μόνος του

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο αγαπημένος μας γοητευτικός ηθοποιός θα απολάμβανε να κουρεύεται μόνος του κι όχι να αφήνεται στα χέρια ενός ειδικού, αλλά εμείς τον θαυμάζουμε και του λέμε και μπράβο γιατί σε όλες του τις εμφανίσεις το μαλλί του είναι άψογο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News