Ένας φωτογράφος που βρήκε τον δικό του τρόπο να ξεχωρίζει είναι ο Benedek Lampert ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει την απόλυτη οφθαλμαπάτη! Φωτογραφίες με handmade τοπία που θα ορκιζόσουν ότι είναι αληθινά και όμως αποτελούν όλα δικό του δημιούργημα!

Φωτογραφίες με handmade τοπία από τον Benedek Lampert

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μία μορφή μοντελισμού με τη δική της ανατροπή φυσικά μέσα. Ο Benedek Lampert έχει σίγουρα απίστευτη δημιουργικότητα, φαντασία και υπομονή αφού δημιουργεί μόνος του από την αρχή τη μικρογραφία του τοπίου που θα ήθελε να φωτογραφήσει.

Όταν δεις τις φωτογραφίες του θα καταλάβεις ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτείς ποτέ ότι αυτό που βλέπεις είναι φτιαγμένο από το μηδέν χρησιμοποιώντας χαρτί, παιχνίδια, μπογιά και χώμα! Η δεξιοτεχνία του είναι μοναδική καθώς έχει δημιουργήσει πολλές μοναδικές φωτογραφίες οι οποίες σε κάνουν να αμφισβητείς ακόμα και τα ίδια σου τα μάτια!

Φωτογραφίες από σπίτια σε δάσος και πίστες αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας ειδικό εφέ με καπνό ώστε να έρθουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μία ρεαλιστική αναπαράσταση.

Ο ίδιος στην περιγραφή που έχει για τον εαυτό του στις σελίδες του στα social media χαρακτηριστικά γράφει για τον εαυτό του:

Είμαι ένας Ούγγρος φωτογράφος παιχνιδιών. Προσπαθώ να συλλάβω έναν διαφορετικό, μικροσκοπικό κόσμο και να τον μετατρέψω στην πραγματικότητα

Και ακριβώς αυτό έχει καταφέρει να κάνει χωρίς καμία αμφιβολία! Παρακάτω θα βρεις μερικές φωτογραφίες που διαλέξαμε για να πάρεις και μία δεύτερη γεύση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News