Λεπτομέρειες που δεν ξέραμε γύρω απ’ το ριάλιτι μόδας αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός σε συνέντευξή του. Ο φωτογράφος και κριτής του show παραδέχθηκε πως πραγματικά δεν γνωρίζει τι γίνεται μέσα στο σπίτι!

Μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη, ο Δημήτρης Σκουλός είπε εάν τελικά είναι αυστηρός ή ήπιος, εάν κρίνει πάντα με φωτογραφικά κριτήρια ή τον επηρεάζουν και οι συμπάθειες, ενώ έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για το εάν υπάρχει περίπτωση φέτος να νικήσει ένα αγόρι.

Όσον αφορά για το τι συμβαίνει στο σπίτι του GNTM, ο γνωστός φωτογράφος είπε πως πραγματικά δεν έχει ιδέα και η παραγωγή δεν τους λέει τίποτα, αποκαλύπτοντας πως και οι κριτές τα βλέπουν στην τηλεόραση μαζί μας.

Διάβασε όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM:

Τη μία είστε αυστηρός, την άλλη πιο ήπιος. Τι είδους κριτής πιστεύετε πως είστε τελικά;

Δίκαιος! Δεν μπορώ να με κατατάξω αλλού. Δεν είμαι ούτε “επίτηδες” αυστηρός ούτε “επίτηδες” γλυκός. Δεν προσποιούμαι. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος, ανάλογα με την εικόνα που βλέπω κάθε φορά μπροστά μου. Εν ολίγοις, αν δω κάτι που στα δικά μου μάτια φαντάζει λάθος, θα πω ευθέως τη γνώμη μου, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά μου εκεί.

Είναι πάντα φωτογραφικά τα κριτήριά σας ή παρεμβαίνει η… συμπάθεια;

Αποκλειστικά και μόνο φωτογραφικά! Το έχω πει πολλές φορές και στα παιδιά: “Καταλαβαίνω πως έχετε δύσκολες αποστολές ή πως δεν σας βοηθάει, π.χ., κάποτε ο καιρός, παρ’ όλα αυτά εγώ είμαι υποχρεωμένος να κρίνω μόνο την εικόνα που βλέπω”. Και αυτό κάνω.

Δεν έχετε κάνει ποτέ «έκπτωση»;

Εάν εννοείτε αν έχω δώσει ευκαιρίες σε κάστινγκ για να δω πώς θα τα πάει κάποιος, ναι, τις έχω δώσει. Στις αποστολές όμως όχι… Δρω όπως θα δρούσα αν θα έκλεινα ένα μοντέλο για δουλειά. Πρέπει να διαλέξω μόνο ένα και να διαλέξω το σωστό.

Δίνοντας αυτές τις ευκαιρίες, επιβεβαιωθήκατε ή διαψευστήκατε;

Υπάρχουν παιδιά που, ενώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για εκείνα, στη συνέχεια έβγαλαν τέτοια ψυχή και πάθος, που με εντυπωσίασαν. Ενώ υπάρχουν και άλλα που, ενώ είχαν αυτό που λέμε “model material”, ξεφούσκωσαν. Επειδή το είχαν δεδομένο; Επειδή βαρέθηκαν; Δεν γνωρίζω. Η Ειρήνη Καζαριάν, π.χ., ως τη μέση της σεζόν δεν πίστευα πως θα προχωρήσει, γιατί δεν είχε δείξει και πολλή θέληση. Μετά όμως όχι μόνο πήρε φόρα, αλλά κέρδισε κιόλας. Από τη φετινή σεζόν, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να σας πω ονόματα, γιατί είναι ένα σόου εν ενεργεία.

Στη φετινή σεζόν έχουμε και αγόρια…

Και είναι πολύ δυνατά! Ίσως πιο δυνατά και από τα κορίτσια. Το θέλουν πιο πολύ; Δεν ξέρω… Η Ελλάδα φημίζεται για τα αγόρια μοντέλα της. Πάντα βγάζαμε ωραίους άντρες μοντέλα, ενώ στα κορίτσια ήμασταν πιο δύσκολα.

Μπορεί φέτος να είναι αγόρι ο νικητής;

Τίποτα δεν αποκλείεται. Οι τελευταίες σεζόν άλλωστε έχουν υπάρξει πολύ ανατρεπτικές. Πόσο μάλλον η φετινή.

Ο χαρακτήρας κάθε μοντέλου σάς επηρεάζει;

Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται στο σπίτι των παιδιών, ούτε η παραγωγή μας λέει κάτι. Ό,τι γίνεται το βλέπουμε μαζί με εσάς στην τηλεόραση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν με νοιάζει τι γίνεται εκεί. Είμαι τόσα χρόνια επαγγελματίας, που αλίμονο αν άφηνα τα νεύρα και τις ανασφάλειες του καθενός (ή και τα δικά μου) να με επηρεάσουν. Αν είμαι, π.χ., στενοχωρημένος, δεν το έχω δείξει ποτέ στη δουλειά. Εάν δεν ήμουν “ψυχρός επαγγελματίας”, θα είχα αποτύχει ως φωτογράφος.

Πάντως στα κάστινγκ έχετε όλοι κέφι…

Εάν δεν τραγουδούσαμε, δεν χορεύαμε και δεν γινόμασταν… οι τρελοί του χωριού, δεν θα περνούσαν οι ώρες. Γιατί είναι ατέλειωτες οι ώρες. Εσείς δεν βλέπετε παρά ελάχιστο μέρος τους.

Ένα χαρακτηριστικό για κάθε κριτή;

Βίκυ: κομψότητα. Άγγελος: ευγένεια. Ζεν: τρέλα!

Συχνά διαφωνείτε μεταξύ σας…

Και; Δεν είναι ωραίο αυτό; Είμαστε τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες και δεν φοβόμαστε να εκφράσουμε διαφορετικές γνώμες. Εγώ αυτό το θεωρώ γοητευτικό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News