Ο Δημήτρης Μοθωναίος, κατά τη διάρκεια μιας καθηλωτικής συνέντευξης στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στην εξομολόγηση του στη Φαίη Σκορδά για τη σεξουαλική βία που δεχόταν κατ’ εξακολούθηση από πολύ μικρή του ηλικία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μοθωναίος εξομολογήθηκε πως την περίοδο που συνέβαιναν όλα αυτά με τις κακοποιήσεις, είχε ξεκινήσει να έχει και ο ίδιος μνήμες από το παρελθόν.

Δημήτρης Μοθωναίος: Όλα όσα είχαν συμβεί κατά τη συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά

«Μέχρι τότε νόμιζα ότι είμαι ο μόνος. Δεν είχα εξομολογηθεί την ιστορία μου στη Φαίη πριν κάνουμε τη συνέντευξη. Και εκείνη πρώτη φορά την άκουγε την ώρα της εγγραφής. Της είχα εξηγήσει απλά ότι θέλω να μιλήσω για κάτι πολύ προσωπικό και μου είπε «ΟΚ, πάμε». Έγινε όλο σε μια εγγραφή. Δεν σταματήσαμε καθόλου.

Στο σπίτι ήταν κάποιοι φίλοι που τους είχα φέρει για υποστήριξη, δύο κάμεραμάν, η Φαίη και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Τη συνέντευξη την είδα πρώτη φορά πριν από τρεις μήνες. Στην αρχή δεν μπορούσα. Σκέψου ότι έβαλα την εκπομπή και την ώρα που η Φαίη είπε στον αέρα «Δημήτρη, σε ευχαριστώ» κατάλαβα ότι επρόκειτο να βγει το βίντεο και το έκλεισα. Ήταν κάτι πολύ έντονο και είχα μεγάλη ταραχή.

Για αυτό και δεν είχα αίσθηση του τι είχε ειπωθεί. Το επόμενο διάστημα δέχθηκα στα social media περίπου 40.000 μηνύματα που ξεκινούσαν απευθείας με την εξομολόγηση της δικής τους ιστορίας. Απαντούσα σε όλους».

ΕΛΙΖΑ: Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που μάχεται για το τέλος της κακοποίησης στα παιδιά

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σωματείο Ελίζα, το μοναδικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που μάχεται για το τέλος της κακοποίησης στα παιδιά.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος συγκινεί ξανά και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής κακοποίησης που πρέπει κι εσύ να διαβάσεις

«Επειδή δεν είμαι ειδικός επί του θέματος, απευθύνθηκα στο ΕΛΙΖΑ και σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω κάτι για να βοηθήσω στην πράξη αυτούς τους ανθρώπους.

Από πέρσι έχουμε κάνει ήδη πολλά βήματα. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο φυσικά προϋπήρχε εμού. Μετράει χρόνια πορείας και είναι δημιούργημα της Μαρίνας Καρέλλα, που ασχολείται με την παιδική κακοποίηση. Αυτό που έχουμε καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο είναι να αλλάξει το νομικό πλαίσιο με το να επιμηκυνθεί ο χρόνος παραγραφής αυτών των αδικημάτων.

Παράλληλα ανοίξαμε μια τηλεφωνική γραμμή στην οποία μπορεί να απευθυνθεί ανώνυμα οποιοσδήποτε υποψιάζεται ότι υπάρχει περιστατικό κακοποίησης» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Συγκλονίζει ξανά ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Ο κακοποιητής μου ήθελε να με δει από κοντά μετά τη συνέντευξη στη Φαίη»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News