Ο David Beckham έχει αναζωπυρώσει μια συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο είναι κατάλληλο να φιλάει τη 10χρονη κόρη του στα χείλη με μια πρόσφατη φωτογραφία στο Instagram. Ο σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές επικρίσεις επειδή φίλησε την κόρη του, δημοσίευσε φωτογραφίες από μια πρόσφατη βόλτα που μοιράστηκαν.

Οι Beckhams, η Reese Witherspoon και η Charlize Theron αποδεικνύουν πως τα Χριστούγεννα είναι οι άνθρωποί μας

Ο David Beckham φιλάει την κόρη του στο στόμα και προκαλεί σάλο

Πολλοί ήταν αυτοί που μοιράστηκαν με σχόλια τη δυσφορία τους για τον τρόπο που δείχνει τη στοργή του ο αθλητής. «Γιατί φιλάς την κόρη σου στα χείλη; Είναι παράξενο και ακατάλληλο», σχολίασε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο είπε: «Αν και είναι πολύ γλυκό, μην φιλάς την κόρη σου στα χείλη». Κάποιος άλλος είπε: “Φτάνει πια με το φιλί στα χείλη!”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Beckham βρίσκεται μπλεγμένος σε διαμάχες για την επιλογή του να φιλήσει την κόρη του στα χείλη. Το 2017, μίλησε για τις αντιδράσεις σε μια φωτογραφία που φιλάει την τότε πεντάχρονη κόρη του κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο Facebook Live και σημείωσε ότι «στην πραγματικότητα δέχθηκε κριτική επειδή φίλησε την κόρη μου στα χείλη τις προάλλες», πριν προσθέσει: «Φιλάω όλα τα παιδιά μου στα χείλη».

«Τον Brooklyn, ίσως όχι. Στα 18 του ο Brooklyn, μπορεί να το βρει λίγο περίεργο. Αλλά είμαι πολύ τρυφερός με τα παιδιά. Έτσι μεγάλωσα εγώ και η Victoria Beckham και έτσι είμαστε με τα παιδιά μας», είπε τότε. «Θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας αγάπη και τα προστατεύουμε, τα φροντίζουμε και τα υποστηρίζουμε και είμαστε πολύ στοργικοί μαζί τους».

Σύμφωνα με τους περισσότερους ειδικούς στην παιδική ανάπτυξη, η συμπεριφορά αυτή δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται ως «ακατάλληλη», όπως είχε πει ο Ollwyn Moran, νευρολογικός αναπτυξιακός θεραπευτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Cognikids, στο “The Independent”: «Το να δείχνετε αγάπη και στοργή στο παιδί σας είναι τόσο σημαντικό. Υπάρχουν πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες που τονίζουν τη σημασία αυτού».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News