Ο αγαπημένος μας Daniel Craig βρέθηκε καλεσμένος στο Lunch With Bruce στο podcast του SiriusXM και μίλησε για την προσωπική του ζωή, καθώς και πώς απολαμβάνει να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο. Έδωσε μια απάντηση που κανείς δεν περίμενε και μας έκανε να τον θαυμάζουμε και να τον αγαπάμε ακόμα περισσότερο!

«Πηγαίνω σε γκέι μπαρ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένας από τους λόγους, είναι ότι δεν μπλέκω σε καυγάδες στα γκέι μπαρ τόσο συχνά».

Ο Daniel Craig σου μαθαίνει πως είναι οκ να πηγαίνεις σε γκέι μπαρ!

Ο ηθοποιός του «No Time To Die» χαρακτήρισε τα γκέι μπαρ ως ένα ασφαλές μέρος και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να πηγαίνει, όταν ήταν νέος επειδή δεν ήθελε να βρεθεί τραυματισμένος από καβγά, μετά από μια βραδινή έξοδο, κάτι που συνέβαινε «πολύ» στα μπαρ όπου συχνάζουν στρέιτ άνδρες.

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

«Όλοι ήταν ευγενικοί, όλοι. Δεν χρειάστηκε πραγματικά ποτέ να δηλώσω την σεξουαλικότητά μου. Ήταν ένα ασφαλές μέρος και αν με ρωτάς, μπορούσα να γνωρίσω κορίτσια εκεί, γιατί υπάρχουν πολλά κορίτσια που πηγαίνουν σε γκέι μπαρ για τον ίδιο ακριβώς λόγο που πηγαίνω κι εγώ!», δήλωσε ο Daniel Craig.

Ο «James Bond» μέσα από αυτή τη συνέντευξη πέρασε ένα πάρα πολύ όμορφο μήνυμα σε όλους μας! Δεν είναι κακό να πηγαίνουμε σε γκέι μπαρ, δεν είναι ντροπή! Αν θες να ξέρεις έχω πάει πάρα πολλές φορές με τις φίλες μου και όντως έχω νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια κάτι που αυτόματα οδηγεί σε περισσότερη διασκέδαση και ξεγνοιασιά.

Η ευαίσθητη πλευρά του 007. Ο Daniel Craig αποχαιρετά τον αγαπημένο μας James Bond

Νομίζω πώς πέρα από το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Daniel Craig «είναι οκ να πηγαίνεις σε γκέι μπαρ παρόλο που είσαι στρέιτ», εμείς θα μπορούσαμε να πάμε τη σκέψη μας λίγο παραπέρα. Γιατί να νιώθω περισσότερη ασφάλεια σε ένα γκέι μπαρ και όχι παντού; Γιατί σε ένα γκέι μπαρ νιώθουμε πως κανείς δε θα μας κρίνει; Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει πάντα και παντού;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News