Ο ντεντέκτιβ John McClane επιστρέφει στις οθόνες μας αυτή τη φορά σ’ έναν λίγο διαφορετικό ρόλο… πουλώντας μπαταρίες αυτοκινήτου! Ο Bruce Willis γίνεται ξανά «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και είναι απολαυστικός!

Το 2λεπτο διαφημιστικό είναι για την μπαταρία αυτοκινήτου DieHard και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος πρωταγωνιστής εκτός απ’ τον Bruce Willis!

Στο φιλμ, βλέπουμε τον ηθοποιό να μένει από μπαταρία στο αυτοκίνητό του και φυσικά να ψάχνει απεγνωσμένα να την αντικαταστήσει. Σ’ αυτή τη διαδρομή, έρχεται αντιμέτωπος με παλιούς εχθρούς αλλά και φίλους, κάνει τα δικά του περνώντας μέσα από τζαμαρίες και τελικά πέφτει πάνω σ’ ένα αυτοκίνητο αλλά και δέχεται πυροβολισμούς, χωρίς φυσικά να παθαίνει τίποτα!

«Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα κάνει διαφήμιση υποδυόμενος τον John McClane, αλλά η εταιρεία Advance Auto Parts είχε την ιδέα να ενσωματώσει την μπαταρία DieHard στην ιστορία του ‘Die Hard’ μέσα από μια ταινία μικρού μήκους που είναι αυθεντική τόσο όσον αφορά τον χαρακτήρα του ΜακΛέιν όσο και τα δύο brands», είπε ο ηθοποιός ενώ σχολίασε πως το σενάριο είναι έξυπνο και το σποτάκι διασκεδαστικό. 

O Bruce Willis γίνεται ξανά «πολύ σκληρός για να πεθάνει»:

Θυμίζουμε ότι το Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει του 1988 είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που ήρθαν στη συνέχεια τέσσερα σίκουελ: Το Die Hard 2 (1990), το Die Hard: With a Vengeance (1995), το Live Free or Die Hard (2007) και το A Good Day to Die Hard (2013).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News