Ο 58χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί και σχολίασε της χορευτικές ικανότητες της κόρης του! Ο Brad Pitt μιλάει για την κόρη του και λιώνει!

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με το viral video που δείχνει την Shiloh να χορεύει το Vegas της Doja Cat και δεν μπορούσε να κρύψει το πόσο χαρούμενος και περήφανος είναι για την κόρη του.

«Bullet Train»: Ένα ταξίδι δράσης στην Ιαπωνία παρέα με τον Brad Pitt – Πότε κάνει πρεμιέρα η ταινία που όλοι περιμένουμε;

«Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια», είπε χαρακτηριστικά στο Entertainment Tonight, προσθέτοντας ότι είναι «πολύ όμορφη».

Παράλληλα, έκανε χιούμορ λέγοντας πως δεν έχει ιδέα από πού πήρε η Shiloh το ταλέντο στον χορό αφού, όπως παραδέχθηκε, δεν έχει και τις καλύτερες χορευτικές ικανότητες.

«Δεν ξέρω από πού το πήρε. Είμαι ο κύριος Δύο-Αριστερά-Πόδια», είπε γελώντας.

Ο Brad Pitt μιλάει για την κόρη του:

Ο Brad Pitt δήλωσε ακόμα ότι ελπίζει ότι η Shiloh, όπως επίσης και τα άλλα πέντε παιδιά του, θα ζήσουν τη ζωή που θέλουν , ακόμη και αν αυτή είναι στα φώτα της δημοσιότητας ή στις τέχνες.

«Μου αρέσει όταν βρίσκουν το δικό τους δρόμο, βρίσκουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν και ανθίζουν», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αγάπη του για τα παιδιά του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News