Ο Brad Pitt επιτέλους απαντά στις κατηγορίες και στις καταγγελίες της Angelina Jolie για σωματική και συναισθηματική βία εναντίον της και των έξι παιδιών του ζευγαριού, ηλικίας 8 έως 15 ετών τότε, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους το 2016. Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός;

Να σου υπενθυμίσουμε ότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πήραν διαζύγιο το 2019 και από τότε κοσμούν τα πρωτοσέλιδα με τη συνεχιζόμενη δικαστική τους διαμάχη. 

«Έπιασε ένα παιδί από τον λαιμό, χτύπησε ένα δεύτερο»: Οι νέες καταγγελίες της Angelina Jolie κατά του Brad Pitt για την πτήση του 2016

Απάντηση Brad Pitt στις κατηγορίες: Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός;

Μάλιστα, πρόσφατα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι η Angelina Jolie κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της πως επιτέθηκε μεθυσμένος σε εκείνη και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016. Ο Brad Pitt παίρνει επιτέλους θέση μέσω της δικηγόρου του και χαρακτηρίζει τις κατηγορίες για το συγκεκριμένο περιστατικό ως «προσωπική επίθεση».

Η δικηγόρος του Brad Pitt, Anne Kiley μίλησε στο Page Six και υποστήριξε ότι ο ηθοποιός δεν θα αναλάβει την ευθύνη για κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες κακοποίησης της Jolie. Η Kiley πρόσθεσε, επίσης, ότι ο ηθοποιός είναι υπεύθυνος «σε αντίθεση με την άλλη πλευρά».

Ο Brad Pitt δέχεται «προσωπική επίθεση»

Η δικηγόρος του Brad αποκάλυψε στο Page Six ότι ο ηθοποιός δέχεται κάθε είδους «προσωπική επίθεση και παραποίηση». Η Anne Kiley υποστήριξε, επίσης, ότι παρά τα όσα ισχυρίστηκε η «άλλη πλευρά» αναφερόμενη στην Jolie, οι δημόσιες αρχές μέχρι στιγμής έχουν λάβει ανεξάρτητες αποφάσεις και πρόσθεσε ότι ο σταρ του Bullet Train θα δώσει τις απαντήσεις του στο δικαστήριο.

απάντηση Brad Pitt στις κατηγορίες
Anthony Harvey/Getty Images

H Angelina Jolie πίσω από την ανώνυμη αγωγή στο FBI – Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες από τον τσακωμό της ηθοποιού με τον Brad Pitt στην πτήση τους το 2016

Ποιοι είναι οι ισχυρισμοί της Angelina Jolie;

Η Angelina Jolie αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι του πρώην ζευγαριού το 2016 με αεροπλάνο στο Los Angeles, μετά την οποία μέσα σε τρεις ημέρες, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Pitt. 

Τα δικαστικά έγγραφα, όπως αναφέρει το CNN, αποκάλυψαν τους ισχυρισμούς της ηθοποιού ότι ο Brad προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους και χτύπησε ένα άλλο ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

 Η Jolie ισχυρίστηκε, επίσης, ότι κάποια στιγμή την άρπαξε από τους ώμους και την ταρακούνησε ξανά πριν την σπρώξει και την χτυπήσει στον τοίχο του μπάνιου. Αν και τα έγγραφα του FBI που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο αποκάλυψαν ότι δεν υποβλήθηκαν ποινικές κατηγορίες εναντίον του Pitt μετά το περιστατικό.

Το πρώην ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014 έχει έξι παιδιά, τους Maddox, 21, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16 και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 14. Ενώ το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο το 2019, δικαστική διαμάχη της επιμέλειας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News