Στο περιοδικό InStyle έδωσε συνέντευξη ο Barack Obama και μίλησε κυρίως για τις γυναίκες της ζωής του, τις δύο του κόρες Malia και Sasha, και τη γυναίκα του, Michelle.

Στο InStyle έδωσε συνέντευξη ο Barack Obama

Ο Barack Obama μίλησε για την οικογένεια του και τις κόρες του παρά το γεγονός ότι δε το συνηθίζει αφού προτιμά να διατηρεί την ιδιωτικότητα της οικογενειακής του ζωής. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ρωτήθηκε για το πιο “άπαιχτο” χαρακτηριστικό τους και ο ίδιος απάντησε για τη Michelle:

Πιστεύω πως ο κόσμος ξέρει τη Michelle αρκετά καλά για να γνωρίζει πόσο υπέροχη μπορεί να είναι ως ομιλήτρια. Πιθανότατα να μην ξέρουν πώς είναι να τα βγάζεις πέρα μαζί της όταν είναι παθιασμένη με κάτι. Και μερικές φορές μέσα σε αυτό είναι και το μποξ. Δε θέλεις να μπεις ανάμεσα σε εκείνη και στο σάκο του μποξ όταν δίνει κλωτσιές. Υπάρχει μια… κάποια δύναμη εκεί

Για τις κόρες του είπε χαρακτηριστικά:

Η Sasha -όπως η Malia την περιγράφει- έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση σχετικά με την άποψή της για τον κόσμο και δε φοβάται ούτε φοβερίζεται. […] Αν πιστεύει πως κάτι είναι λάθος ή σωστό, θα το πει. Όταν ήταν 4-5-6 χρόνων, όταν αποφάσιζε κάτι, θα έπεφτε με τα μούτρα και δε μπορούσες να την αποπροσανατολίσεις. Γράφω για αυτό στο βιβλίο, πώς για παράδειγμα, προσπαθούσαμε να την κάνουμε να δοκιμάσει χαβιάρι όταν επισκεφθήκαμε τη Ρωσία. Ήταν του στυλ: “Μμμ όχι, συγγνώμη, αυτό δείχνει γλοιώδες. Είναι απαίσιο. Δεν πρόκειται να το κάνω, ακόμη κι αν δε φάω επιδόρπιο”. Και αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της, ήταν πάντα εκεί. Και η Malia, αυτή είναι εύθυμη και πρόσχαρη. Είναι εκείνη που της αρέσουν οι άνθρωποι, απολαμβάνει τη ζωή και τις συζητήσεις. Δε βαριέται ποτέ, που είναι ένα άπαιχτο χαρακτηριστικό, με το οποίο μπορείς να επιτύχεις πολλά

Έδωσε συνέντευξη ο Barack Obama και τα λόγια που χρησιμοποίησε για να εκφράσει αυτά που λατρεύει στις γυναίκες της ζωής του ήταν απλά υπέροχα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News