Ο Barack Obama ευχήθηκε στη γυναίκα του με τον πιο γλυκό τρόπο για ακόμα μία χρονιά! Κάθε χρόνο άλλωστε οι ευχές που ανταλλάσσει το ζευγάρι μεταξύ του σε γενέθλια και επετείους είναι κάτι περισσότερο από τρυφερές.

Ο Barack Obama ευχήθηκε στη γυναίκα του

Η Michelle Obama έγινε 57 χρονών και ο σύζυγός της έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για την ημέρα των γενεθλίων της. Ο Barack Obama, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ανάρτησε μία παλιά φωτογραφία της γυναίκας του και ευχήθηκε στην γυναίκα του για τα 57α γενέθλιά της. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του:

Χρόνια πολλά στην αγάπη μου, τη σύντροφό μου και την καλύτερη μου φίλη. Κάθε λεπτό με σένα είναι ευλογία. Σ’αγαπώ

Η Michelle Obama και ο Barack Obama μετρούν μαζί 30 υπέροχα χρόνια γάμου. Η ίδια τα τρία τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να είναι η πιο δημοφιλέστερη γυναίκα στην Αμερική. Βρίσκεται στην κορυφή στις αναζητήσεις και στο θαυμασμό του κόσμου. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κέρδισε, εκ νέου, τον τίτλο της πιο δημοφιλέστερης γυναίκας στην Αμερική σε γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2020 βάζοντας πίσω της «μεγάλες» κυρίες της απέναντι όχθης του Ατλαντικού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News