Ο Barack Obama πρόσφατα έδωσε συνέντευξη για την οικογένεια του και μας εξέπληξε γιατί σπάνια μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του καθώς προτιμάει να κρατήσει την ιδιωτικότητα της. Σήμερα, Κυριακή 22/11/2020, μας εξέπληξε ξανά αφού εμφανίστηκε στο Tik Tok.

Ο Barack Obama εμφανίστηκε στο Tik Tok

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «A Promised Land» ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α. εμφανίστηκε στην γνωστή εφαρμογή Tik Tok, μέσα από το λογαριασμό του εκδοτικού του οίκου Penguin Teen. Ο Barack Obama είπε χαρακτηριστικά:

Αυτό το βιβλίο εκφράζει τις ελπίδες που έχω για εσάς. Πάρτε το και δώστε το και σε άλλους

Ταυτόχρονα φαίνεται ο ίδιος να δίνει το βιβλίο του σε κάποιον άλλο ο οποίος δε φαίνεται στην κάμερα. Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε εν αγνοία του ένα νέο trend ανάμεσα στους χρήστες του Tik Tok με τους ίδιους να κάνουν δικά τους βίντεο και να προσποιούνται με την κινησιολογία τους ότι παίρνουν το βιβλίο του στα χέρια τους.

Τον τελευταίο καιρό ο Barack Obama έχει εμφανιστεί πολλές φορές δίνοντας συνεντεύξεις και κάνοντας πράγματα τα οποία παλαιότερα απέφευγε ωστόσο αυτές είναι ευχάριστες εκπλήξεις για όλους όσους αποτελούν το κοινό του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News