Κορίτσια… Κάθεστε; Ο Απόστολος Ρουβάς δηλώνει μόνος ενώ παραδέχεται πως θέλει πολύ να κάνει οικογένεια, αλλά όχι βιαστικά. Θέλει να είναι μια απόφαση που θα έρθει ήρεμα κι ωραία. Πού δηλώνουμε συμμετοχή;

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος, έχει γίνει ευρύτερα γνωστός το τελευταίο διάστημα καθώς μαγειρεύει στο “Πάμε Δανάη” ενώ έχει κάνει ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο με την Δανάη Μπάρκα.

Απόστολος Ρουβάς: Όσα θες να μάθεις για τον κούκλο, “δίδυμο” αδερφό του Σάκη που μαγειρεύει!

Ο σεφ βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και φυσικά όλες όσες παρακολουθούσαν την εκπομπή κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό! Τώρα θα μου πεις “μα κάθε μέρα τον βλέπουμε στην εκπομπή γιατί να πάθουμε τώρα το εγκεφαλικό;”. Γιατί είναι αλλιώς να τον βλέπεις στο πλαίσιο της εκπομπής όπου εργάζεται κι αλλιώς να τον βλέπεις χαλαρό δίπλα στον Νίκο!

Ο Απόστολος Ρουβάς στην εμφάνισή του στο Καλό Μεσημεράκι ήταν γοητευτικός, ειλικρινής, άμεσος στις απαντήσεις του και μας απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο πολύ μοιάζει εμφανισιακά με τον αδερφό του.

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά -και στις αδιάκριτες- ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας single!

Είμαι μόνος μου. Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει αλλά δε θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους. Δηλαδή τη στιγμή που δε το περιμένεις, μπαμ σκάνε

Μίλησε ακόμα για την αγάπη που έχει στη μαγειρική, αλλά και το γεγονός ότι αποφάσισε να το σπουδάσει και τώρα του μένει ένα 6μηνο για να τελειώσει τη σχολή.

Όπως είπε, στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με ιστιοπλοϊκά και εμπόριο ρούχων. Οι εντυπώσεις του από την τηλεόραση είναι μέχρι στιγμής θετικές, αν και ακόμα δεν έχει δει τον εαυτό του σε video απ’ την εκπομπή.

Όσα είπε ο Απόστολος Ρουβάς στο Καλό Μεσημεράκι:

Εκτός απ’ το κομμάτι της συνέντευξης, είδαμε τον Απόστολο Ρουβά να μαθαίνει στον Νίκο Μουτσινά να μαγειρεύει… ή τουλάχιστον να προσπαθεί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :