Επιστρέφουν οι δύο αγαπημένες μας εκπομπές με τη νέα χρονιά! Ο Αντώνης Κανάκης στο OPEN μαζί με την ομάδα του για να παρουσιάσουν Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο!

Η αγαπημένη μας παρέα της ελληνικής τηλεόρασης κάνει comeback μέσα απ’ τη συχνότητα του OPEN και τώρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα, με την ανακοίνωση μάθαμε ότι ο Αντώνης Κανάκης στο OPEN θα έρθει με νέα ώρα έκπληξη. Το κανάλι αναφέρει πως οι Ράδιο Αρβύλα θα προβάλλονται στην prime time ζώνη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή θα έχει καθημερινή παρουσία και θα παίζεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του σταθμού, δηλαδή πιθανότατα στις 20:00. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τους Ράδιο Αρβύλα σε αυτή την ώρα.

Οι Ράδιο Αρβύλα ανέβασαν και το σχετικό teaser που αναφέρει χαρακτηριστικά:

Φανταστείτε καθημερινά στην ώρα των ειδήσεων να παίζει Ράδιο Αρβύλα!

Στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς θα ενταχθεί και το Βινύλιο στην late night ζώνη.

H ανακοίνωση του OPEN:

«To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός!».

Πριν από μερικές μέρες, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και στο YouTube με νέο περιεχόμενο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News