Ο απρόβλεπτος Αντώνης Κανάκης έκανε για άλλη μια φορά την ανατροπή! Οι εκπομπές του “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” φαίνεται πως επιστρέφουν στο “σπίτι” τους και είναι έτοιμος για ένα δυναμικό come back!

Ο Αντώνης Κανάκης μετά από 21 χρόνια συνεργασίας, είχε αποφασίσει πως το 2018 ήθελε να αποχωρήσει από τον ANT1. Πέρασε και από τον ΣΚΑΙ και από το OPEN, αλλά κανένα κανάλι δεν κατάφερε να αναπληρώσει το κενό στην καρδιά του, οπότε ήταν θέμα ημερών να επιστρέψει.

Υπήρξαν τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί που διεκδίκησαν τους “Ράδιο Αρβύλα” και το “Βινύλιο”. Τελικά, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές ώστε την καινούργια σεζόν ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο να είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 καθημερινά και να μας κρατούν συντροφιά.

Η επίσημη ανακοίνωση του ANTENNA:

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του.

Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες. Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” και “ΒΙΝΥΛΙΟ”.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News