Ο Νίκος Μουτσινάς πήγε στο The Voice και οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Κανείς απ’ τους κριτές δεν κατάλαβε ποιος τραγουδούσε μέχρι να έρθει η στιγμή που γύρισαν οι καρέκλες!

«Η αγάπη μου για τη μουσική ξεκίνησε από όταν ήμουν πολύ μικρός», ακούμε τον Νίκο να λέει στο εισαγωγικό βίντεο, ενώ φυσικά η λεζάντα από κάτω γράφει «Νίκος Μουτσινάς, 22 ετών, Αθήνα».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής δηλώνει πως το μεγάλο του όνειρο είναι να καταφέρει να τραγουδήσει σε κάποιο μεγάλο μαγαζί της παραλιακής. Κι έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο μουσικό show για να δει εάν οι φωνητικές του ικανότητες πείθουν τους κριτές.

Το The Voice επέστρεψε στον ΣΚΑΪ, και την Κυριακή είδαμε τη δεύτερη μέρα των blind auditions.

Ο Νίκος Μουτσινάς, κυνηγώντας το όνειρό του, ερμήνευσε στη σκηνή το “Μη χαθείς ποτέ από τη ζωή μου” της Μαρινέλλας.

Γύρισε κάποιος κριτής την καρέκλα του ή έμεινε με την πίκρα; Πώς αντέδρασαν οι Μουζουράκης, Αργυρός, Ρουβάς και Παπαρίζου όταν γύρισαν τις καρέκλες τους και είδαν ποιον είχαν μπροστά τους;

Φυσικά, απ’ το πλευρό του Νίκου δεν μπορούσε να λείπει η Βάνια, η οποία ήταν εκεί να τον εμψυχώνει να δει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να μας χαρίσει κι εκείνη με τη σειρά της απολαυστικές στιγμές!

O Νίκος Μουτσινάς πήγε στο The Voice:

Πρεμιέρα για τον Νίκο Μουτσινά και το “Καλό Μεσημεράκι” – Όλα όσα συνέβησαν τα πρώτα λεπτά της εκπομπής

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News