Η Hailey Bieber έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πώς μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχε εισήχθη με συμπτώματα εγκεφαλικού. Το μοντέλο νοσηλεύτηκε στο Παλμ Σπρινγκς για επείγουσα ιατρική περίθαλψη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το PEOPLE. Η Bieber εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό που προκλήθηκαν από θρόμβο στον εγκέφαλό της, όπως δήλωσε η ίδια.

Στο νοσοκομείο με θρόμβο στον εγκέφαλο η Hailey Bieber

«Το πρωί της Πέμπτης (10/03), καθόμουν για πρωινό με τον σύζυγό μου όταν άρχισα να έχω συμπτώματα σαν αυτά του εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο», δήλωσε η Bieber σε ένα Instagram Story της.

«Διαπίστωσαν ότι είχα υποστεί έναν πολύ μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό μου, ο οποίος προκάλεσε μια μικρή έλλειψη οξυγόνου, αλλά το σώμα μου το είχε περάσει μόνο του και ανάρρωσα πλήρως μέσα σε λίγες ώρες», συνέχισε. «Αν και αυτή ήταν σίγουρα μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ, είμαι σπίτι τώρα και τα πάω καλά, και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους τους καταπληκτικούς γιατρούς και τις νοσοκόμες που με φρόντισαν!»

Η Bieber πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν σε επαφή με ευχές και ενδιαφέρον, και για όλη την υποστήριξη και την αγάπη».

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα που η οικογένεια Bieber αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Λίγες εβδομάδες πριν διαγνωσθεί η Hailey Bieber με θρόμβο στον εγκέφαλο, ο Justin Bieber βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News