Η κοινή εμφάνιση του Ben Affleck και της Jennifer Lopez στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βενετίας ήταν το γεγονός που επισημοποίησε την σχέση τους και διέλυσε για πάντα τις αμφιβολίες αφού το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ. Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις του Ben Affleck για την Jennifer Lopez ήρθαν τώρα να επιβεβαιώσουν την αγάπη και τον θαυμασμό του για εκείνη καθώς οι δύο σταρ δεν θέλουν πια να κρύβουν την χαρά της επανασύνδεσής τους.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck κάνουν βόλτα στα κανάλια της Βενετίας πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις του Ben Affleck για την Jennifer Lopez

Μάλιστα, ο Affleck είναι ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους σε συνέντευξή του στο AdWeek που δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο ηθοποιός μίλησε για το δέος που νιώθει σχετικά με την επίδραση που έχει η αγαπημένη του στον κόσμο:

“Είμαι μαγεμένος με την επίδραση της Jennifer στον κόσμο. Εγώ, ως καλλιτέχνης, το πολύ – πολύ να κάνω ταινίες που συγκινούν τον κόσμο. Η Jennifer έχει εμπνεύσει τόσους ανθρώπους, ώστε να νιώσουν πως έχουν λόγο και θέση σε αυτήν τη χώρα”. Και συνέχισε λέγοντας: “Αυτό είναι κάτι που ελάχιστοι έχουν καταφέρει, κάτι που ποτέ δε θα γνωρίσω και μπορώ μόνο να θαυμάζω από μακριά”.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μας νοιάζει η επανασύνδεση των Jennifer Lopez και Ben Affleck

Ο Ben Affleck μίλησε περήφανα για την σύντροφό του η οποία όπως τόνισε αποτελεί έμπνευση και πρότυπο για τις έγχρωμες γυναίκες της Αμερικής: “Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει, ξανά και ξανά, με έγχρωμες γυναίκες να τη πλησιάζουν και να τις λένε τι σημαίνει για εκείνες το παράδειγμά της ως δυναμική και επιτυχημένη που διεκδικεί τη θέση της στον κόσμο των επιχειρήσεων”.

Αλλά και η Jennifer Lopez λίγες μέρες πριν με ανάρτησή της στο Instagram είχε εκθειάσει την νέα ταινία του συντρόφου της για την οποία παρευρέθηκε στο φεστιβάλ Βενετίας λέγοντας: “Είναι το πρώτο σενάριο που έγραψαν ο Matt και ο Ben μαζί με τη Nicole Holofcenter, από την εποχή του Good Will Hunting. Και είναι υπέροχο!!! Η υποκριτική είναι φανταστική”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News