Λίγες μέρες αφότου μάθαμε τα δυσάρεστα νέα για την αποχώρηση του Regé-Jean Page απ’ τη σειρά, έγιναν γνωστοί οι 4 νέοι ηθοποιοί του Bridgerton!

To Netflix ανακοίνωσε τις νέες προσθήκες στο καστ και μας σύστησε τους νέους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν στον επόμενο κύκλο της σειράς- φαινόμενο, που βασίζεται στα βιβλια της Julia Quinn.

Οι νέοι ηθοποιοί του Bridgerton

Η Charithra Chandran (Alex Rider) θα παίξει την Edwina Sharma, τη μικρότερη αδερφή της Kate. «Η Edwina έχει διδαχθεί από την μεγαλύτερη αδερφή της Kate να είναι τέλεια στον χορό των ντεμπιτάντ  Είναι ευγενική και γοητευτική. Αλλά ενώ μπορεί να είναι νεαρή και αφελής, ξέρει επίσης τι θέλει: Έναν πραγματικό αγώνα αγάπης», ανακοίνωσε η Shondaland στο Instagram .

Η Shelley Conn (Charlie and the Chocolate Factory, Nina’s Heavenly Delights) θα παίξει την Mary Sharma, μητέρα της Kate. «Ο γάμος της Lady Mary κάποτε είχε εμπλέξει εκείνη και την οικογένειά της σε σκάνδαλο. Τι θα γίνει τώρα που επέστρεψε πρόσφατα στο Λονδίνο με τις κόρες της;».

Κάνε το απόλυτο τεστ για το Bridgerton!

Ο Calam Lynch (Dunkirk, Derry Girls) θα παίξει τον Theo Sharpe. Είναι «ένας εργατικός βοηθός. Αλλά δεν είναι απλώς ένας εργαζόμενος, είναι επίσης ένας διανοούμενος που αγωνίζεται για τα δικαιώματα όλων».

Ο Rupert Young (Doc Martin, Doctor Who) θα παίξει τον Jack, «το νεότερο μέλος που έχει μια σύνδεση με μια από τις πιο αξιοσημείωτες οικογένειας της σειράς».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News