Σε κανέναν δεν αρέσει ένας βρώμικος νεροχύτης, είναι πολύ ανθυγιεινό αν το σκεφτείς. Πλένεις τα χέρια σου, ακουμπάς το ποτήρι με το νερό σου, πλένεις τα λαχανικά σου και καθαρίζεις τα βρώμικα πιάτα σου. Είμαι σίγουρη ότι πιστεύεις πως ξέρεις πώς πρέπει να καθαρίζεις τον νεροχύτη σου. Κάνεις λάθος, όμως, το νέο TikTok hack καθαρισμού που βρήκαμε μπορεί να σου αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία!

TikTok hack καθαρισμού: Αυτός είναι ο τρόπος για να καθαρίσεις πραγματικά τον νεροχύτη σου

Σαπούνι πιάτων, μαγειρική σόδα, απολιπαντικό: όλα αυτά είναι υλικά που χρησιμοποιούμε για να διατηρήσουμε την κουζίνα μας καθαρή. Ένας ενδελεχής καθαρισμός μία φορά την εβδομάδα και η κουζίνα φαίνεται και πάλι σαν καινούρια! Τουλάχιστον, αυτό πίστευες μέχρι τώρα. Αποδεικνύεται ότι πάντα παρέλειπες να καθαρίσεις ένα σημείο. Στο TikTok, ο χρήστης @jusivince_cleaning σου μαθαίνει πώς να καθαρίζεις πραγματικά τον νεροχύτη σου.

Φυσικά και είναι σημαντικό να πλένεις καλά τον νεροχύτη και να αφαιρείς κάθε τόσο τη βρύση καθαρίζοντάς της, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Η TikTokker μας έδειξε ένα μέρος του νεροχύτη που πάντα παραλείπουμε να καθαρίσουμε και δε θα πιστέψεις ποιο είναι!

TikTok hack καθαρισμού
Pexels

Στο βίντεο βλέπεις έναν πεντακάθαρο νεροχύτη που κυριολεκτικά γυαλίζει, υπάρχει, όμως, ένα σημείο που τον κάνει ακόμα βρώμικο. Η TikTokker στο βίντεο προχωρά στο ξεβίδωμα του καπακιού των σωλήνων από τον νεροχύτη, όπου εκεί συναντά αρκετά υπολείμματα φαγητού. Δείχνει πώς τα αφαιρεί πρώτα με ένα πανί και στη συνέχεια καθαρίζει εντελώς το σημείο με μια παλιά οδοντόβουρτσα και λίγο λειαντικό. Έπειτα ξεπλένει με λίγη μαγειρική σόδα και ζεστό νερό και βιδώνει ξανά το καπάκι. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια, αλλά μόνο τότε θα έχεις έναν εξαιρετικά καθαρό νεροχύτη στην κουζίνα σου.

To TikTok σου δείχνει πώς να καθαρίσεις σημεία και αντικείμενα του σπιτιού σου που δεν φανταζόσουν ότι θέλουν καθάρισμα

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

@jusivince_cleaning

@cleaningwithnaomix @cleanwithmekayleighx 🤢 ##cleantok ##springcleaning2021 ##fyp ##vjp ##foryoupage ##pourtoi ##paravoce ##sinkcleaning ##cleaninghhhacks

♬ Vibe (If I Back It Up) – Cookiee Kawaii

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News