Η νομική ομάδα του Johnny Depp κατέθεσε επίσημα έφεση για τη νίκη της Amber Heard στην ανταγωγή 2 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας ότι η ετυμηγορία ήταν «λανθασμένη» και θα έπρεπε να ανατραπεί.

Την 1η Ιουνίου, η ομάδα των ενόρκων διαπίστωσε ότι η Heard δυσφήμισε, τελικά, τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp σε ένα άρθρο της το 2018 σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, αν και δεν τον ανέφερε ονομαστικά. Εκείνος, όμως, κατάφερε να κερδίσει και τις τρεις αξιώσεις του για συκοφαντική δυσφήμιση και του επιδικάστηκαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Εν τω μεταξύ, η Heard κέρδισε μία από τις τρεις αγωγές της και της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αφού έκανε έφεση κατά της ετυμηγορίας, η ομάδα της Heard ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση και για την ανταγωγή της.

Η Amber Heard χρωστάει περισσότερα χρήματα στους δικηγόρους της παρά στον Johnny Depp – Πώς σκοπεύει να ξεχρεώσει;

Johnny Depp – Έφεση: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ζευγαριού

Την Τετάρτη 2/11, η ομάδα του ηθοποιού παρέδωσε την κατάθεση στο Εφετείο της Βιρτζίνια, διευκρινίζοντας γιατί πιστεύουν ότι ο Depp δεν πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνος για τα σχόλια που είχε κάνει πριν από χρόνια ο δικηγόρος του.

Η εν λόγω δήλωση έγινε από τον δικηγόρο του Depp, Adam Waldman, στην Daily Mail που δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2020, όταν ισχυρίστηκε ότι η Heard και οι φίλοι της «την έστησαν» στον Depp καλώντας την αστυνομία για μία φάρσα που αφορούσε κακοποίηση το 2016. Οι ένορκοι διαπίστωσαν ότι ο Waldman δούλευε τότε για τον Johnny Depp.

Στα δικαστικά έγγραφα, που δημοσιεύθηκαν από το Law & Crime Network, η νομική ομάδα του Depp, με επικεφαλής τον δικηγόρο Benjamin Chew, τόνισε ότι παρά την «εμφατική και ευνοϊκή ετυμηγορία» για τον Depp, «το δικαστήριο βρέθηκε αντιμέτωπο με μια σειρά από νέα και περίπλοκα νομικά και πραγματικά περιστατικά και παρόλο που το πρωτοβάθμιο δικαστήριο αποφάσισε τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ζητημάτων ως λογικά, μερικές αποφάσεις ήταν λανθασμένες».

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard πρόκειται να γίνει ταινία! – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το πασίγνωστο πρώην ζευγάρι

Τα έγγραφα προσθέτουν, «Η κα Heard δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο στη δίκη ότι ο κ. Depp συμμετείχε προσωπικά στη διεύθυνση ή στην πραγματοποίηση οποιασδήποτε από τις τρεις δηλώσεις του Waldman. Πράγματι, ο κ. Depp κατέθεσε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ τις δηλώσεις Waldman πριν από την κατάθεση της ανταγωγής τον Αύγουστο του 2020».

Johnny Depp έφεση
GETTY IMAGES

Η ομάδα του Depp υποστήριξε ότι «ο κ. Waldman είναι ανεξάρτητος και το Δικαστήριο θα πρέπει να ανατρέψει την απόφαση για την ανταγωγή της κας Heard ως προς τη δήλωση Waldman στις 27 Απριλίου».

Έφεση της Amber Heard κατά της απόφασης στη δίκη με τον Johnny Depp- Τι υποστηρίζει

Τον Αύγουστο, ένας εκπρόσωπος της Heard ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός άλλαξε τη νομική της ομάδα για την έφεση. Η Elaine Charlson Bredehoft παραιτήθηκε ενώ ο Ben Rottenborn έγινε συν-σύμβουλος και προσέλαβε τους David L. Axelrod και Jay Ward Brown του Ballard Spahr για να ηγηθούν.

Η δικαστής Penney Azcarate απέρριψε το αίτημα της Heard για αδικία τον Ιούλιο και αφού η Heard άσκησε επίσημα έφεση κατά της ετυμηγορίας, η νομική ομάδα του Depp ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση και κατά της ετυμηγορίας της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News