Ο Μάνος Παπαγιάννης μετά από 4 χρόνια σιωπής και την απόφαση φυλάκισης με αναστολή στην δικαστική του διαμάχη με την Σοφία Παυλίδου, αποφάσισε να μιλήσει, δίνοντας μια μακροσκελή συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό!

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου και του επιβλήθηκε ποινή με τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν αλληλομηνυθεί. Η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό και του είχε κάνει μήνυση για απλή σωματική βλάβη. Ο ηθοποιός απ’ την άλλη της έκανε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη άσκησε έφεση στην απόφαση, ενώ η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Μάνος Παπαγιάννης – Συνέντευξη: Όσα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα

Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και δήλωσε: «Νιώθω ότι έχω χάσει το χαμόγελό μου. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω μεγαλώσει 45 χρόνια. Πήγαμε στο δικαστήριο δυο φορές. Ο μικρός είναι μικρός και δεν έχει καταλάβει πολλά πράγματα. Στη Λυδία είπα ότι δε θα μπω στη φυλακή γιατί τρόμαξε. Η Λυδία που τώρα είναι 13, είχε ζήσει κάποιες καταστάσεις που καλό θα ήταν να μην τις ζούσε. Ακόμα και στην πρώτη δίκη, πήγαινε στο δωμάτιό της και δεν ασχολούταν μαζί μας. Η Αγγελική ήταν πολύ υποστηρικτική απέναντί μου, ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, με εντάσεις και κλάματα, δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε.

Η Αγγελική ακόμα και στο άκουσμα Παυλίδου και Νικολαΐδου, τρέμει δεν μπορεί να συνέλθει, γιατί ξέρει τι ακριβώς συνέβη και δεν μπορεί να διανοηθεί το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Όπως και εγώ. Δε θέλω να πω για εκείνη τη μέρα, τα έχω πει χίλιες φορές. Είμαι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκα και είμαι το θύμα. Δεν χτύπησα και δεν έκανα κακό σε κανέναν. Νιώθω μεγάλη αδικία. Εννοείται βριστήκαμε, είπαμε βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλο. Μέχρι εκεί. Έπιασα τα χέρια της Παυλίδου για να τα βγάλω από πάνω μου.

Η κυρία Παυλίδου έχει τρεις διαφορετικές ιατρικές γνωματεύσεις, καθεμία έλεγε διαφορετικά ευρήματα. Άλλα πράγματα έγραφαν την πρώτη ημέρα, άλλα τη δεύτερη και άλλα την τρίτη ημέρα. Η κυρία Παυλίδου ισχυρίστηκε ότι πονούσε η πλάτη της. Η έκθεση του γιατρού έλεγε ότι δεν παρατήρησε χτυπήματα αλλά στένωση της σπονδυλικής στήλης. Η Σοφία Παυλίδου δεν έπεσε, όρθια ήταν. Υπάρχει έκθεση ιατροδικαστή. Τεχνικός του θεάτρου ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Δεν προκάλεσα καμία σωματική βλάβη στη Σοφία Παυλίδου, όπως λέγεται και στην ιατρική γνωμάτευση του ιατροδικαστή».

Και συνέχισε λέγοντας ο Μάνος Παπαγιάννης στον Γιώργο Λιάγκα: «Την επόμενη ημέρα από το συμβάν, ζήτησα συγγνώμη από όλον τον θίασο για την αναστάτωση. Η παραγωγή με παρακαλούσε να πάρω τη Σοφία να ζητήσω συγγνώμη και δέχτηκα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Σοφία Παυλίδου για να λήξει το θέμα. Πριν η κα Παυλίδου είχε ζητήσει από τον κ. Γκουρούση να της ζητήσω συγγνώμη, μου είχε κάνει μήνυση και είχε βρει με συνάδελφος ηθοποιό για να με αντικαταστήσει. Μετά από όλο αυτό, ακόμα κι αν δεν φταίω μετά από αυτό, πώς να ζητήσω συγγνώμη από έναν αδίστακτο και ξεδιάντροπο άνθρωπο;»

Και αποκάλυψε: «Την ώρα που δικαζόταν η κα Παυλίδου, προθυμοποιήθηκα να ζητήσω συγγνώμη αλλά η κα Παυλίδου δεν το δεχόταν. Άρα ό,τι έλεγε περί συγγνώμης ήταν προσχηματικά. Περνάει έξω ότι εμείς εκλιπαρούσαμε για συγγνώμη. Δεν είναι όλοι οι συνάδελφοι εναντίον μου, έτσι ήθελε η άλλη πλευρά».

Μάνος Παπαγιάννης συνέντευξη

Και δεν δίστασε να αναφέρει: «Η Βάσια Τριφύλλη που ήταν στην παράσταση, διέψευσε τα λεγόμενα της υπεράσπισης της κας Παυλίδου και την χαρακτήρισε «ανακατώστρα». Ο πιο μεγάλος μάρτυρας ήταν ένας αθόρυβος μάρτυρας, ο τεχνικός του θεάτρου. Τον παρακάλεσα να με βοηθήσει, να καταθέσει και φοβόταν μην μπλέξει με αυτούς τους ανθρώπους. Ο τεχνικός του θεάτρου κατέθεσε ότι άκουσε τον Καλυβάτση να λέει αυτολεξεί αυτά για τα οποία θα με κατηγορούσε. Κατέθεσε ότι δεν κλώτσησα την πόρτα, γιατί δεν ήταν σπασμένη. Έβγαλα απλώς τα χέρια της από το πρόσωπό μου κι έφυγα. Οι παραγωγοί του θεάτρου με υπερασπίζονται».

Επιπλέον, ο Μάνος Παπαγιάννης είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Η Παυλίδου είχε δημιουργήσει στο παρελθόν πρόβλημα πετώντας τις μπότες της στον υπεύθυνο. Ο μόνος άνθρωπος που με ξέρει καλύτερα από όλους είναι η γυναίκα μου και είναι ο πιο σημαντικός μάρτυρας. Είναι δίπλα μου σε όλο αυτό. Όλοι οι συνάδελφοί μου με στηρίζουν τηλεφωνικά, αλλά δεν έρχεται κανείς να με υπερασπιστεί δημόσια και στο δικαστήριο, γιατί φοβούνται αυτούς τους αδίστακτους ανθρώπους, όπως ο τεχνικός του θεάτρου. Είναι τόσο αδίστακτοι και ξεδιάντροποι που δεν υπολογίζουν τίποτα.

Η κα Παυλίδου φεύγοντας εγώ από τις σκάλες μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε. Ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης. Το έχει καταφέρει, έχει κερδίσει αυτή η γυναίκα. Υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που έχουν συμφέρον να το διογκώσουν όλο αυτό. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Όταν πήγε να κλείσει τον ρόλο του είπαν στον Καλυβάτση ότι παίρνω 1800 και ζήτησε 1801. Αυτό δείχνει το ποιόν του ανθρώπου».

Και πρόσθεσε: «Πανηγυρίζει στο ημίχρονο. Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί στη δίκη είχαμε αξιοπρέπεια. Παίξαμε μπάλα, φάγαμε ένα γκολ από γκέλα. Πάμε τώρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Από όλες τις απόψεις έχω καταστραφεί. Η Σοφία αυτό που μου υποσχέθηκε το έκανε. Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημία και το πρώτο διάστημα δε μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο. Να ‘ναι καλά η οικογένειά μου, θέλω να τελειώσουν αυτά τα κατάφορα ψέματα, αυτή η αηδία και η τοξικότητα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News