Πολλές αναταράξεις αναμένονται στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας το επόμενο διάστημα, αφού, εκτός απ’ τα απομνημονεύματα του Δούκα του Sussex, κυκλοφορεί επίσης το ντοκιμαντέρ Harry και Meghan στο Netflix.

Μάλιστα, η κυκλοφορία του τελευταίου θα είναι πιο σύντομη απ’ ό,τι πιστεύαμε, όπως ισχυρίζεται το Page Six και η Daily Mail, επικαλούμενα πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να προσπάθησε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για κάποια στιγμή μέσα στο 2023, όμως, το Netflix μάλλον είχε άλλα σχέδια, άρα όλα δείχνουν πως θα το δούμε στις οθόνες μας πριν εκπνεύσει το 2022.

Φήμες παράλληλα λένε πως η δημοφιλής πλατφόρμα τους έχει πληρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια για τη σειρά τους.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να φέρει νέο κύκλο αναταράξεων στο Παλάτι, σε συνδυασμό με το βιβλίο Spare του Πρίγκιπα Harry.

Το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Harry απέκτησε τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας – Πότε αναμένεται να βάλει «βόμβα» στη βασιλική οικογένεια;

Βασιλικοί αναλυτές εκτιμούν μάλιστα πως το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο, με τις αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως, θα προκαλέσουν ακόμα πιο ολική ρήξη ανάμεσα στον Πρίγκιπα Harry και τον Βασιλιά Κάρολο, καθώς επίσης και τον αδερφό του Πρίγκιπα William.

H Meghan Markle έχει δηλώσει πως τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ πλέον έχει αναλάβει η Liz Garbus, επομένως μένει να δούμε τι «φίλτρο» θα βάλει το Netflix στην οπτική που θα έχει.

«Είναι ωραίο να μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον – έναν έμπειρο σκηνοθέτη του οποίου τη δουλειά θαύμαζα εδώ και καιρό – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως θα την λέγαμε εμείς. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το λέμε. Εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον άλλο, και αυτό σημαίνει ότι θα περάσει από το φακό του», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα είπε πως, μπορεί ο Harry να μην έχει ανάλογη εμπειρία, αλλά η ίδια «έχοντας δουλέψει στο “Suits”, είναι τόσο εκπληκτικό να έχει τόση δημιουργική ενέργεια και να βλέπει πώς συνεργάζονται οι άνθρωποι και μοιράζονται τις δικές τους απόψεις».

Εμείς απλά ανυπομονούμε να δούμε το ντοκιμαντέρ και αναμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία του!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News