Η 3η σεζόν του YOU μόλις ανακοινώθηκε μ’ ένα teaser το οποίο μας αποκαλύπτει μια πληροφορία, στο άκουσμα της οποίας δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε!

Ο Joe Goldberg γίνεται πατέρας στην 3η σεζόν του YOU κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στη σειρά!

Το Netflix ανακοίνωσε πως η επόμενη σεζόν του ψυχολογικού θρίλερ έρχεται στις 15 Οκτωβρίου και τα όσα θα δούμε αναμένεται να είναι συγκλονιστικά.

Στο teaser, ακούμε τον πρωταγωνιστή με τη γνωστή φωνή και το ύφος του να περιγράφει το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας, ενώ σκέφτεται το όνομα που θα δώσει στο παιδί του, καταλήγοντας ότι το Henry είναι το κατάλληλο.

Η Love είναι έγκυος στο παιδί του Joe στον τρίτο κύκλο της σειράς που απέκτησε απ’ την αρχή πολλούς αφοσιωμένους φανς. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Joe στο teaser «ελπίζω ότι θα κάνεις όσα λέω κι όχι όσα κάνω. Αλλά για σένα μπορώ να αλλάξω».

Η ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς αποκαλύπτεται μ’ έναν εντυπωσιακό τρόπο στο τέλος του teaser, όπου αναγράφεται πάνω σ’ ένα κομμάτι απ’ την τούρτα, η οποία φέρει την επιγραφή “Welcome baby”.

Η 3η σεζόν του YOU και το teaser:

«We will fight until the end»: Σταμάτα ό,τι κάνεις γιατί κυκλοφόρησε το trailer του La Casa de Papel Part 5 Vol.1! (Video)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News.