Το καλοκαίρι είναι η πιο ξένοιαστη και όμορφη εποχή, είναι η εποχή των διακοπών, των εκδρομών και του πικνίκ. Τι γίνεται όμως όταν πιάσουν οι ζέστες για τα καλά και η θερμοκρασία ανέβει στα ύψη; Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να διατηρήσεις τα ποτά σου και τα φαγητά σου κρύα και ένα ψυγειάκι είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτή τη δουλειά. Το μόνο που χρειαζόμαστε, εκτός από το ψυγειάκι, για να περάσουμε ανέμελα την ημέρα μας εκτός σπιτιού, είναι μια ή δύο σακούλες πάγο, μια πολύ οικονομική λύση. Δυστυχώς όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, τόσο λιγότερη ώρα αντέχει ο πάγος μας στο ψυγείο, αλλά εμείς σου έχουμε κάποια tips ώστε να καταφέρεις να τον διατηρήσεις όση περισσότερη ώρα γίνεται.

Αυτό το super ψυγειάκι συνδέεται με τον υπολογιστή σου

Ο πάγος στο ψυγειάκι λιώνει; Βήμα-βήμα οι οδηγίες ώστε να τον διατηρήσεις:

Camping για πρώτη φορά; Όσα πρέπει να ξέρεις και να έχεις μαζί σου για να επιβιώσεις και να περάσεις καλά!

  1. Ρίξε αλάτι

Ένας σίγουρος τρόπος για να κάνεις τον πάγο σου να διαρκεί περισσότερο είναι να προσθέσεις αλάτι.

2. Μην αφαιρείς το λιωμένο πάγο από το ψυγείο

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις κι εσύ, κι εγώ και όλοι μας είναι να αφαιρούμε τον λιωμένο πάγο που έχει γίνει νερό. Το παγωμένο νερό βοηθά να παραμείνει η θερμοκρασία του ψυγείου σταθερή.

3. Μην αφήνεις εκτεθειμένο το ψυγείο στη ζέστη

Προσπάθησε να μην αφήνεις το ψυγείο κάτω από τον καυτό ήλιο αλλά πάνω σε μια επιφάνεια ή κάτω από μια ομπρέλα. Ιδανικά σκέπασέ το με ένα ύφασμα ώστε να είναι σε σκιερό μέρος όση περισσότερη ώρα γίνεται.

Αυτές είναι οι ομορφότερες Χώρες των Κυκλάδων που πρέπει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή travel list σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News