Η κοπέλα που δέχθηκε bullying από τον Τάσο Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου κι απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής της. Παρόλο το bullying που δέχτηκε από τον γνωστό χορογράφο η ίδια δήλωσε πως νιώθει πολύ άσχημα για την τροπή των πραγμάτων και ζήτησε με έμμεσο τρόπο να μη γίνουμε θύτες.

Η Μαίρη είναι ένα ζωντανό παράδειγμα σεβασμού και αξιοπρέπειας. Μετά από όλο το bullying που δέχθηκε από τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος δημοσίευσε  ένα βίντεο που την χλεύαζε για τα κιλά και τη στιλιστική της επιλογή, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια και να αναφέρει πώς δε της αρέσει καθόλου ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε η κατάσταση, υπενθυμίζοντας σε όλους μας να μην κάνουμε στον Τάσο ό,τι της έκανε εκείνος.

Ο Τάσος Ξιαρχό μετά το κύμα αντιδράσεων που ξέσπασε, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του παίρνοντας χάπια.

Όλα όσα είπε η Μαίρη, η κοπέλα που δέχθηκε bullying από τον Τάσο Ξιαρχό:

«Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι δηλαδή μόνο η δίκη μου πλευρά. Μία κατάσταση μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, και εμένα και τον Τάσο. Και κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως π.χ. κάποιον που είχε κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή και να υπάρξει τόσο έντονη κινητοποίηση και αντίδραση. Θεωρούσα ότι θα υπάρξει ήρεμη αντίδραση», είπε αρχικά η Μαίρη και συνέχισε:

 «Ήταν μία λάθος στιγμή και όλοι έχουμε. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται επειδή έκανε ένα λάθος. Το είπα και χθες, ότι εγώ θα ήθελα να λυθεί προσωπικά. Μεταξύ εμένα και του ίδιου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλα και μήνυμα. Δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα, να μη σωπαίνει πέντε λεπτά και να μη μου δίνει κι εμένα το δικαίωμα να σωπάσω κι εγώ πέντε λεπτά και να πάρω τον χρόνο μου… Και να πούμε τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Από την αρχή είπα ότι δεν θέλω να πάει δικαστικά».

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε, να σας αγαπάτε»: Η ηχηρή απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Τάσο Ξιαρχό, καθώς το διαδίκτυο γεμίζει γυναίκες με ριγέ

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο ωστόσο πρέπει να σεβαστώ τον χώρο του, γιατί και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν κάτι πολύ δύσκολο. Αν με άκουγε τώρα, θα του έλεγα  είναι πάντα εύκολο να το βάζεις κάτω και είναι εύκολο να πεις πέφτω και μένω εκεί που είμαι. Θέλει πολλή δύναμη να κοιτάξεις τον εαυτό σου μέσα σου και να πεις ότι είμαι αυτό… Όλοι έχουμε κάνουμε λάθος. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται», κατέληξε η Μαίρη.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News