Μια δολοφονία στην Αγγελική έρχεται να συνταράξει τις εξελίξεις, οι οποίες τρέχουν καθώς η σειρά ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία τον Ιούλιο.

Η Αγγελική, μετά απο νέες αποκαλύψεις, θα βρει αποδεικτικά στοιχεία για τη δολοφονία του πατέρα της, όμως, στόχος είναι τώρα να εντοπίσει τα αντικείμενα που ενοχοποιούν τον δράστη.

Μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Δημήτρη να γίνεται αρκετά έντονος με την Κατερίνα, ενώ προσπαθεί να αντιληφθεί τι έχει συμβεί με τον Μιχάλη.

Ο Μιχάλης θα αναλάβει τη διοίκηση της επιχείρησης, μετά από πρόταση του Στέφανου, ενώ Αγγελική και Τζένη βάζουν το σχέδιό τους σε εφαρμογή.

Μετά από μερικές εβδομάδες, Δημήτρης και Κατερίνα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ η Αθηνά καταστρώνει σχέδιο για να διώξει τον Μιχάλη.

Ο Παύλος παρακολουθεί την Τζένη να συναντάει τον Μάκη και απειλεί τον τελευταίο να του πει τα πάντα.

Ο Αποστόλης θα ακούσει τον Δημήτρη να λέει ότι θα έπρεπε να έχει σκοτώσει την Αγγελική, όπως έκανε με τον πατέρα της, τον οποίο έθαψε στην άλλη άκρη του κτήματος. Αμέσως θα της μεταφέρει την πληροφοφορία, με την ίδια να συνειδητοποιεί πλέον ότι όλες οι υποψίες της είναι αληθινές.

Μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε κι έναν άνθρωπο-έκπληξη να εισβάλλει στη σειρά, υποδυόμενος τον τον δημοσιογράφο/παρουσιαστή Γεράσιο Μακρίδη. Ο λόγος τον Μάκη Πουνέντη, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο ηθοποιού.

Όσα αποκάλυψε ο σεναριογράφος της Αγγελικής για το τέλος της σειράς!

Η Αγγελική εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει ενώ την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό.

Ο Αποστόλης αναστατωμένος ακυρώνει τα σχέδιά του με την Ιωάννα, η οποία μπαίνει σε υποψίες κι αποφασίζει να πάει στο κτήμα. Το βράδυ πριν από τον γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη.

Η Αγγελική καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρει τη σορό του πατέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη και του Αποστόλη. Η Κατερίνα βγαίνει για ποτό με τη Δανάη, αλλά οι δεύτερες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό της δεν την αφήνουν να περάσει καλά.

Οι εργάτες βρίσκουν κάτι στο κτήμα που θα κάνει το αίμα στις φλέβες της Αθηνάς και του Δημήτρη να παγώσει και παράλληλα θα βοηθήσει την Αγγελική να βρει αυτό που ψάχνει…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :